Armut piş ağzıma düş maalesef bu sektörde yok. Kimse yaptığı işin önemli noktasını açıklamaz. Aslında haksız da değiller. Çünkü bunu herkes yapabilirse zaten o bilen kişiler tekrar yeni arayışa girmek zorunda kalacaklar. Yani kendilerini geliştirmek için harcadıkları zaman ve para boşa gitmiş olacak. Hadi para neyse de öğrenmek ve uygulamak için gereken araştırma, deneme yanılma ile geçen süre geri gelmez. Fedakarlık yapılarak öğreniliyor çoğu bilgi.
Araştırma yaparsanız seoşefi gibi youtube'da işin detayları hakkında bilgi veren kişiler mevcut. Ama en ince detayı kimse vermez. Sizin kendinizi geliştirmeniz ve farklılık ortaya koymanız gerek.
Bunu buraya yazdım diye sakın bu işleri çok iyi biliyorum sanmayın. Ben sadece 2 aydır seo konusunda araştırma yapıyorum. Öncesinde kalan bilgiler çok sığ bilgilermiş. Onu gördüm. Aklın ucundan geçmeyen şeyler buluyor insanlar. Her geçen gün daha fazla şaşırıyorum. Yabancı dilim yok ama bir şekilde translate vs. yabancı kaynakları anlamaya çalışıyorum. Tavsiyem 1 saat bile kaybetmeden, eğer bunu iş olarak yapacaksanız kendinizi geliştirmeye yönelin.