rootwarior adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile telefonda görüştük. Ödemeyi önce istedi siteyi sonra devredeceğini söyledi. Ticaret puanı gereği önce devir sonran ödenen yapması gerektiğini belirttim fakat telefonda kabul etmedi.
Mesaj ile de tekrar söyledim ama kabul etmediği için teklif geçersiz kaldı
Kurallar gereğine uymadığı için teklifimi geri çekiyorum.
Ticaret puanım ortadadır.
Mesajlarınız duruyor. Telefonda ücretin yarısını ödeyeceğiniz kabul ettiniz ve ben de size hesap numarası ilettim. Dün için de 17-18 gibi işlemleri yapacağımızı iletmiştiniz.Sonra beni engellediğinizi ve telefonda konuşulanları yanlış beyan ettiğinizi kabul etmelisiniz.Telefonla konuşmalarımıza şahit olarak @diray67; . Telefonunuz çalar çalmaz meşgule düşmesinin başka bir açıklaması var ise hele ki başka numaradan arandığınızda sorunsuz bir şekilde defalarca çalarken açıklamanızı dinlemekten memnun olurum. Ayrıca sizin istediğiniz gibi de bitirebilirdik ticareti size yazdım aradım ama yokuşa sürmek için engellemeler ve mesaj kutunuzun dolu olması engeline takıldık. Herşeyde anlaşılmışken böyle bir geri dönüş yapmanız beni mağdur etmiştir. Adam akıllı alamayacağınızı bana belirtmiş olsaydınız diğer alıcılar ile görüşmemi ona göre yapardım. Tekrardan satış konusu açmam ve duyurmam itibar açısından yanlış anlaşılacaktır. Domain ve sunucu olarak @diray67; arakdaşımızın panellerinde barınıyor. Ticaret puanını sorun ediyorsanız ticareti arkadaşla gerçekleştirebilirsiniz. En azından bana almayacağınızı belirtmiş olsaydınız mağdur olmamış olurdur iki taraf da.