Merhaba, öncelikle buradan ve özelden ilgi gösteren tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sorunu çözmeyi başardım çok şükür. Çözüm WordFence eklentisi. Virüs nereye bulaşmışsa gösteriyor ve siliyor. Ayrıca güvenlik tehditi yaratacak tüm tema ve eklentileri söylüyor bu sayede 25 sitede temizlik yaptım. Temaları değiştirdim ki hala bazılını yenilemekle meşgulüm. Güncellenmesi biten eklentileri silip yerine aynı görevi yapan ve wordpressin son versiyonu ile uyumlu eklentilerle değiştirdim. Son olarak artık ***** tema kullanmamaya yemin ettim
İyi çalışmalar...
Alıntı
WordFence, en popüler WordPress güvenlik eklentilerinden biridir. Web sitenizi kötü amaçlı yazılımlara karşı kontrol ediyor. WordPress’in, temanızın ve eklentilerin tüm dosyalarını tararsanız. Herhangi bir virüs bulursa, sizi bilgilendirecektir. Web sitenizi 50 kat daha hızlı ve güvenli hale getirdiğini iddia ediyor. Web sitenizi daha hızlı hale getirmek için Falcom önbellekleme motorunu kullanıyor. Bu eklenti ücretsiz, ancak premium kullanıcılar için birkaç gelişmiş özellik var. Eğer ödemek istersen premium’da satın alabilirsin.
Neler Yapıyor?
Bu eklenti bruteforce saldırılarını engeller ve SMS yoluyla iki faktörlü kimlik doğrulama ekleyebilir. Belli bir ülkedeki trafiği de engelleyebilirsiniz. Sahte trafiği, botnet ve tarayıcıları engellemek için bir güvenlik duvarı da oluşturur. Ayrıca, C99, R57 ve diğerlerini de içeren bilinen açıklar içinde tarar. Bir şey bulursa, anında e-posta bildirimi gönderir.
Ayrıca spam yorumlarınızı tarar. Ayrıca WordPress web sitenizdeki trafiği gerçek zamanlı (canlı) olarak kontrol edebilir ve web sitenize saldıran herhangi bir güvenlik tehdidi olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Wordfance Eklentisini İndir 1m+
Kaynak: https://www.safafidan.com.tr/wordpre...n-iyi-populer/