Sınırsız yani herhangi bir limiti olmayan google drive hesabı

İçerisine istediğiniz kadar yedekleme, arşivleme yapabilirsiniz. Herhangi bir limiti bulunmamaktadır.

Kendi kullanmakta olduğum bir hesabımın resmi :

Soru - Cevap
* Nedir bu google drive hesabı ?
- Size özel, isterseniz dosyalarınızı dışarıya açabileceğiniz yedekleme depolama alanıdır. Video, resim, program vs.. vs.. yükleyebilirsiniz.

* Vereceğiniz mail hangi uzantı ?
- Mail yabancı .edu uzantılı bir mail adresi.

* Ya hesaba birşey olursa ? Hesap Kapanırsa ?
- Hesap bizim tarafımızdan kesinlikle kapatılmaz. Bunun garantisini veriyorum. Fakat siz hesaba telifli dosya yüklerseniz film, dizi, müzik gibi telif içeren şeyler yüklerseniz google da sizi uyarır veya hesabınızı kapatır. Buna kesinlikle kimse garanti veremez. Ama hesap bizim tarafımızdan asla ama asla kesinlikle kapatılmaz. Zaten kullanıcı adı ve şifresini size teslim ettikten sonra yönetim tamamen size geçeceğinden dolayı biz dışarıdanda kesinlikle müdahale edemeyiz.

* Hesabım kapanırsa para iadesi yapıyor musunuz ?
- Az önce yukarıda hesabınızın bizim tarafımızdan kesinlikle kapatılmayacağını yazdım. Bunun da arkasındayım siz telifli dosya yüklemezseniz kapatılmaz. Kapatılmışsa sebebi kesinlikle budur ve kesinlikle ücret iadesi yapılmaz. Hesabınıza kendi kişisel telifsiz dosyalarınızı yüklediğiniz sürece google size hiç bir zaman bunu neden yükledin demez.

* Ücreti her ay mı ödeyeceğim ?
- Hayır. Ücreti tek seferlik 100 TL olarak ödeyeceksiniz. Aylık ücreti bulunmamaktadır.

Hesap Ücreti Tek Seferlik 100 TL dir.

Lütfen yukarıdaki Soru-Cevap kısmını okuyunuz !

Lütfen hesap almak isteyenler soru cevap kısmını okusunlar. Hesap almak isteyen herkesi soru cevap kısmını okuduğunu anladığını ve bu şartları kabul ettiğini varsayarak hesap satıyorum. Hesap alan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır. Aksi takdirde kimseyle hesabıma film attım da kapandı dizi attım da kapattılar bilmem ne diyerek yakama yapışmasını istemiyorum. Böyle şeylerle uğraşamam.
Dizi veya film sitesi açacağım, videoları da buraya atacağım ve tamamiyle riskini ben alıyorum diyorsanız alabilirsiniz. Riski siz alıyorsanız ona karışamam arkadaşlar. Sonradan birbirimizi üzmeyelim. Ben hesabı size veririm gerisi sizin elinizde.

Saygılarımla...

Skype adresim : samet.kocabay veya invasionweb@hotmail.com

Dilerseniz PM Gönderebilirsiniz