Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
ProGrafik arkadaşıma katılıyorum. Ben daha önce 2-3 yarışma kazanmıştım bazısı çok uğraşılmış bazısı sallama olmasada çok vakit ayıramadığım tasarımlardı.
Müşteinin zevkini ve tam olarak ne istediğini bilmek çok zor. Bu sebeple kişinin saatleerce uğraştığı, emek verdiği bir logoyu müşterinin beğenmemesi olası.
Ben profesyonel bir tasarımcı değilim. İçindeki amatör ruhu kaybetmiş biride bence tam profesyonel olmayabilir. (Kişisel düşüncem)
Kopya olmadığı sürece, font bile olsa tasarıma belli bir yüzde kendi yaratıcılığını katmış olan kişi kabul edilebilir bir çalışma ortaya çıkarmıştır bence.
Böyle olmasaydı sadece fonttan oluşan bilinen büyük marka logolarını da göremezdik sanırım.
Ayrıca az da olsa grafik tasarımı ile üğraşan biri diğer emek veren yarışmacı arkadaşların sıfırdan yaratılan çalışmalarına saygı duyar ve anlar.
Tasarımıma gelirsek logo konulacak alan küçük olması sebebi fontlara stil vererek bir çalışma yaptım. Üstteki 2 logoya 1 saat kadar çalıştım.
Karar müşteriye aittir. Yarışmayı açan kişinin beğenmesi önemlidir.
Bu yazı tepki gösteren kişi veya kişilere karşi değil. Bence her emek onu beğenen kişi veya kişiler için değerlidir. İyi Çalışmalar
Not : Çalışmaların tamamı vektördür sıfırdan yapılmıştır. Photoshopdan import değildir..