Herşey iyi güzel gidiyor, milletin 1 haftalık sitelerinde böyle hitler görünce tüm motivasyonum kayboluyor.
hocam soyleyecek bi sey yok birazda sans aslinda. yalniz yakin zamanda bir arkadas konu acmisti 1 ayda 400-500 gelirli site denemesi diye bende bu konu uzerine ordaki paylasimdaki bilgi kirintilarindan da yola cikarak bi calisma yaptim. sonuc basardim evet basardim benimkisi sadece bir deneme idi ama basarili oldu.
neyse uzatmaya gerek yok benim tecrubem su oldu.
tamamen sallama bi icerik uzerinden anlatayim.
mesela yemek tarifleri sitesi gunluk kac k hit alir. diyelim ki 20k. sen direk yemek tarifleri sitesi acarsan uzun yillar calisman gerekir gerek var olan sitelerden gerekse genis bi icerik yelpazesinden dolayi.
ama gir bir tarif sitesine kac kategori var 20 kategori ve hiti 20k. sen 1 kategoride hatta bir tarifte niche. site yaparsan sana 20k lik bu pastadan 1k hit duser.
abi sebzeliprincpilavi. -com al domaini sadece pastadan sebzeli princ pilavina dusen hiti alsan yeter.
benim gozlemim tum mesele bundan ibaret....
not: yukardaki kategoriyi tamamen salladim. kategori isi sizin maharetinize bagli
Güzel bi analiz teşekkür ederim
Ek olarak: Bende niche işi ile ilgileniyorum fakat daha hiçbir sitem 1. haftası google'den 40-50 tekil görmedi yani