Merhaba arkadaşlar,

Opencart 2.3.0.2 Versiyonunu kullanmaktayım. Mevcut sitemiz Türkçe ve TL kuru ile çalışıyor, fakat yeni bir dil ekleyerek İngilizce dili ve EURO, DOLAR kurlarını aktifleştirdik. buraya kadar sorun yok.

Sorun şu ki yurt dışı müşterilerimiz için "Ağırlık orantılı Kargo" modülünü etkinleştirdik ve bu sayede her bir ürüne ağırlık ekleyerek her ürün için farklı kargo ücretleri alıyoruz buraya kadar da herşey tamam.

Sorun 1) Ağırlık orantılı kargo modülü mağazının ana para kuru üzerinden kur hesaplıyor.
Yurt dışı kargo için PTS ile çalışıyoruz ve kargo fiyatları Euro üzerinden hesaplanıyor, hali ile web sitemize Ağırlık orantılı kargonun sunulduğu yurt dışı kargo fiyatları EURO üzerinden eklememiz gerekiyor.
Yani ben 1 Kg ağırlığında ki bir ürünü 10EURO olarak gireceğim ve sistem EURO'nun kuruna göre sitemizde ki TL veya Dolar kuruna karşılık fiyat gösterimi sağlayacak.

Çoğu arkadaş Euro olarak aktif olması için sistem/mağazalar/yerel den Para Birimi'ni Euro olarak seç diyor fakat bu benim için çözüm değil. Çünkü varsayılan para birimini oradan Euro olarak seçersem Türkiyedeki alışveriş yapan müştelerim için saçmalık olur.

Yani demek istediğim şey sadece Ağırlık orantılı kargonun Kur Hesaplamasını Standart Varsayılan mağaza kuru değilde Manuel olarak eklediğim Euro fiyatları üzerinden hesaplamasını istiyorum.

pek çok arkadaş bu konudan müzdarip aramadığım konu kalmadı Yerel ve Ulusal birçok kaynağı araştırdım fakat sorunuma bir çözüm bulamadım arkadaşlar.

Bulduğum tek bir yabancı bir konu vardı bunun ile ilgili olarak fakat oda çözüm olmadı ne yazıkki.

Sizlerden tek ricam var Ağırlık orantılı kargonun kur bilgisini Mağazanın default kur bilgisinden değilde, manuel olarak Euro eklemek istiyorum

Şimdiden teşekkürler