appBrowser v1.0 Ne işe yarar?
appBrowser, belirlediğiniz internet sitesini ya da web uygulamasını bir tarayıcı şeklinde açar ve program diğer bütün Windows fonksiyonlarını kitleyerek appBrowser harici erişimleri kapatarak kiosk gibi makinelerde uygulamanızı çalıştırmanıza olanak sağlar.
Nasıl çalışır?
Uygulama 2 programdan oluşur:
- appBrowserLauncher : Bu, appBrowserin çalışma durumunu denetleyerek, kapalıysa hemen yeniden açar, olası kapanma durumlarına karşın yazılmıştır.
- appBrowser : Bu da, appBrowser uygulamasının kendisidir. Kendi başına da çalıştırılabilir, appBrowserLauncher tarafından da çalıştırılabilir.
Özellikleri nelerdir?- Lisans sınırı yoktur, 1 satın alımda istediğiniz kadar makinede çalıştırabilirsiniz.
- Responsivedir, programda bulunan ileri geri, kapat gibi butonlar ekran boyutuna göre konumlanır. Böylece her ekran büyüklüğüne göre uyum sağlar.
- CTRL + DEL koruması vardır, appBrowser çalışırken ctrl + del ya da ctrl + esc gibi programdan çıkılabilecek, programı kapatabilecek fonksiyonlar engellenir.
- Her zaman üsste şeklinde ayarlanmıştır, çalışırken appBrowserdan üstte bir program olmaz.
- Windows çalışınca otomatik başlat seçeneği bulunur.
- Belli bir süre işlem yapılmadığı vakitte belirlediğiniz ana sayfaya dönüş yapar.
- Ana sayfaya dönüş süresi ayarlanabilir. Yani atıyorum 15 saniye işlem yapılmazsa anasayfaya dön gibi
- Log tutar, işlem kayıtlarıyla ilgili log klasördünde gün gün log kaydı tutar.
- Site dışı link bağlantı filtreleme yapabilirsiniz. Bu, şu demek oluyor : izin verdiğiniz domainler dışında appBrowser başka domainlere erişmeye izin vermez. Site dışı link bağlantı filtreleme işlemi bir domains.xml dosyasıyla gerçekleştirilir.
- Domains.xml dosyasını statik yapabilir ya da, günün belli bir vaktinde, sunucunuz tarafında dinamik oluşturulmuş urlden otomatik güncelletebilirsiniz. (Aynı anda tüm makinelerinizi güncellemenizi sağlar.)
- Özel tuş kombinasyonlarına sahiptir, böylece programı kilit modundan çıkarabilir, kapatabilirsiniz. Örn (CTRL + Q + F)
Hangi işletim sisteminde çalışır?
Program vb.net kütüphanesi kullanılarak yazılmıştır. Dolayısıyla Windows işletim sistemlerinde çalışır.
Güncelleştirme ya da yeni sürüm gelir mi? Şu sıra yoğun bir şekilde dolu olduğum için yakın zamanda bir güncelleme gelemeyecek. Fakat bu durum programa olan talebe göre değişebilir Ekran görüntüleri appBrowser : https://ibb.co/dOzP9m
Bu resimde program full ekran olmadığı için butonlar alta kayık şekilde görünüyor. Program tam ekran olduğunda program dışı aktiviteler kapatıldığından ss alamıyorum
appBrowserLauncher : https://ibb.co/moCNvR
Bu da launcher'in görüntüsü, yeşil kutucuk appBrowser'in çalıştığını gösteriyor.
Kaynak kodlarını veriyor muyum? Ücretini verdiğiniz sürece neden olmasın? Fiyatı nedir?
Fiyat için pm