Şu anda durum nedir merak ettim
Bir güncelleme yapma zamanı gelmiş galiba

Aşağıda sitemin hem hit grafiğini hem de çok önem verdiğim
google tarama istatistiklerini vereceğim. Siteniz her gün güncel oldukça, yani yeni yazılar ekledikçe, taranan sayfa sayısı ekran görüntümde olduğu gibi sürekli yükselişte olur. Bu google'a güzel sinyaller gönderiyor.
Analytics sayfama Search Console bağlamıştım, ve sorgular menüsüne bakınca tam 16.000+ farklı arama teriminden hit almışım. Ve bu 16.000 kelimenin dışında kalan (other) yani gösterilmeyen kelimeler diğer 16.000 arama teriminin 10 katı hit alıyor.. Biliyorsunuz uzun zamandır google eskisi gibi hit aldığımız tüm kelimeleri göstermiyor (other) olarak yansıtıyor.
Hit Grafiği
Google Tarama İstatistikleri 
Gördüğünüz gibi bu hitin arkasında yatan sadece 2 şey var, bunları 50 defa söyledim yine söyleyeceğim; kaliteli, özgün içerik ve güncellik. Bunu hemen her mesajımda belirttim. Doğru düzgün para kazanmak istiyorsanız, memur gibi her gün çalışacaksınız. Tek farkı günde 2-3 saat çalışmak yeter, 10 saat değil.. Şöyle de yapabilirsiniz, bu gün 10 saat çalıştınız, 10 yazı girdiniz, her gün 2 tane yayınlanacak şekilde zamanlayıp 5 gün tatil yapabilirsiniz. Bu fabrika patronu olsanız bile sahip olabileceğiniz bir lüks değil. Sektör ne olursa olsun, finans mı olur dekorasyon mu olur otomobil mi olur kadın erkek giyim bakım moda mı olur hiç farketmez. Araması yüksek olan bir sektörde sağlam içerik üretirseniz hit almama şansınız yok!
Tanıtım yazılarına seo paketlerine gereksiz para harcamayın, hiç almayın demiyorum kaliteli sitelerin sizi kaynak göstermesi elbette faydalı olacaktır ama siz kalitesizseniz hangi site sizi kaynak göstersin? Yukarıda dediklerimi yapmadıktan sonra, isterseniz google anasayfasından backlink alın fayda etmez. Ben şu ana dek hiç backlink almadım, hit ortada, grafikler ortada. Yani backlinksiz de oluyor arkadaşlar.
Merak ediyorsanız seo moz değerlerim: Domain Authority: 6/100 Page Authority: 22/100 3 Root Domains 23 Links.
Şimdilik bu kadar. Konuyu vaktim olunca derleyip toplayacağım.