Merhabalar, bazı problemlerden dolayı klavyemi değiştirme kararı almıştım. Gece de çalışmalarımdan dolayı arkası led ışıklı bir klavye alayım dedim ve Rampage KB-R9 model bir klavye satın aldım.
[IMG]http://www.******************/wp-content/uploads/2017/06/Rampage-KB-R9-Kapak.jpg[/IMG]
Alıntı fotoğrafta da gördüğünüz üzere klavyede kod yazmaya bismillah diyeceğim tuşlar sonradan ö ve ç harfleri eklendiği için pasif moda çekilmiş. Shift, Ctrl, Fn gibi tuşlara basarak denediysem de bu sorunu bir türlü çözemedim. İşletim sistemim Windows 10, Dil olarak İngilizce ekledim ama pek başarı oldu sayılmaz. Bu problemi nasıl aşabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Bu arada ürünü kesinlikle öneririm. Gelirgelmez su dökülme olayı yaşandı lakin herhangi bir sıkıntı olmadı su içine tam gitmedi sanırım. Mekanik hisli güzel bir klavye internetten 68 tl 'ye satın aldım çokta memnunum hassasiyetlerinden. Özellikle benim gibi arada oyunda oynuyorsanız Cs Go, Pubg gibi harika işler çıkartacağına inanıyorum.