cex io sitesi komisyonu fazla hocam btc ile onu kıyaslamıştım geçen gün kredi kartı ile ödemelerde btc turk - 60 TL ile önde yani btcden alıp binanceye atmak daha mantıklı. Ha şu olur herkeste kart var hali ile kredi kartı ile almak isteyenler fazla. Bu nedenle orayı tercih edebilirler. Alt coinlerde yalan haberlerin olduğunu fark ediyoruz bazen misal iota gibi herkes girdi çoğu zararla kapadı. Burada önemli detaylardan biri twitter üzerinden takip etmek. Bir de alt coinlere girdiğimizde pc başında kalkmıyoruz

anlık satışa geçerek kar elde etmek mümkün burada saniyelerden bahsediyorum zira arada 0,001 lik rakamlar bile bizlere 50/60 TL bırakıyor ! (1 k lık para ile.)
Altcoinler gerçekten çok sarsıcı, örnek dün " ADA " aldım 0.28 civarıydı, şimdi 0.49, 0.55ler üzerinden gidip geliyor. Yarın belki tekrar 0.28lerin altına düşebilir yada 1 doların üzerine çıkar şans gibi.
Ek olarak, komisyonlar dediğiniz gibi olabilir, konu içerisinde de belirttim Türk sitelerindeki onay sürecini aşamadığım için, belki benim gibi çok kişi vardır diye onlara öneri amacıyla açtım konuyu.