hocam yanlış yapmışsın geçircektin iki tane hadi vermesin
Hocam haklıyken haksız durumda kalırım o işler öyle yürümüyor..
adamın kafasını kırsan başına bela sen suçlu olursun. adam ha flash belleğe el koymuş ha lüks bir arabana.
ikisi de aynı eşdeğerde suç bence.
basit görünen büyük bir olay bu ama baya uğraşman lazım yargıda . maalesef hukuk sistemi de yavaş olduğu için.
Not: polisin müdahil olması lazımdı belki flash belleğimi gasp etti demeniz gerekirdi doğrusu budur. sanki alışveriş sorunuymuş gibi kaymakamlık tüketici heyetine yönlendirmiş. onlar hiç bir şey yapamaz ki bu konuda.
Polisi telefonla arayıp fotoğrafçıda çalışan personel beni gasp etti diyecektin
En başta o şahıs esnaf değil, ayrıca kimbilir kaç kişiye daha yaptı bu şerefsizliği, güvendiği yerler var kesin sağlam bir avukat bulup tazminat davası açın bence!
Saat 8 gibi 155 ihbar hattından ulaştım yeniden olan biteni anlattım, dükkan o saatlerde açık olmadığı için ekip göndermediler flash belleğin içindeki dosyaların kaydını almak için emniyete davet ettiler. Yeniden gittim bu sefer daha detaylı görüştük. Durumu gasp olarak değil de, emniyeti suistimal suçu olarak değerlendirdiler. Bu fotoğrafçılık(adam) adına açılan 18 ayrı şikayet dosyası olduğu söylendi. Cep telefonunu arayıp görüştüler. Adam , arkadaş kendi bırakıp gitti, ben gösterdim bu boyutta olacak , anlaştık biz , burada polislik bir şey yok gibisinden şeyler söylemiş. Arayan polis memuru, ben seni tanıyorum, gaspın suçunu bilirsin gibi şeyler söyledi, kısaca kimseyi uğraştırma anlaşın gibi bir duruma getirdi olayı ve yarın gelecek flaşını alacak deyip kapadı telefonu. Ben kesinlikle kabul etmediğimi belirttim. Benim gösterdiğim 10*15 boyutundaki fotoğrafı çıkarmayıp kendi kafasına göre iş yapıp üzerine yalan söyleyen biriyle anlaşmam ben dedim. Kamera var görüntü var şahit var. Bana diyor ki o kameralar ses almaz ki. Adama 3 kere flaşımı alabilir miyim diyorum adam bana yok öyle bir dünya diyor. Gidip bir de anlaşayım istiyorlar. Burası küçük yer, bu tarz bir olay ile karşılaştıklarını sanmıyorum. Herkes birbirini arayıp bu olayı nasıl değerlendirelim diye soruyor. En son yine tüketici hakem heyetine yönlendirdiler, en kötü ihtimal yarın gidip belleği alırsın, içini kontrol edersin bir durum varsa veya yine şikayet etmek istiyorsan edersin dediler. Ne yapacağım konusunda kararsızım.
Arkadaşların yok mu git 3 4 kişi bak nasıl veriyor.
Var hocam da hepsinin belinde emanet var. Ben haklıyken neden haksız duruma düşeyim ? Dertsiz başıma niye dert alayım..
bimere cimere yazsana burda yazanın aynısı.gazetehaber sitelerinede mail at.
Yarın druma göre bu fikri değerlendireceğim.