imponte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız sürekli ekran kartından bahsetmişsiniz de ekran kartı burada önemli değil. Kısaca serverdaki PC'den ekran görüntüsünü alıp size iletiyor. Twitch de canlı yayın izlemeden hiçbir farkı yok yani. Kısaca denenebilir tabiki. Kesinlikle karşı değilim, fiyatta uygun gayet. Zaten belli eder 1 ayda oynanabilirlik. Ona göre karar verirsiniz
1 kere ekran kartı geçir mişim Sistemin tam olarak nasıl çalıştığını biliyorum, yukarıda donanımlardan bağımsız çalıştığını ve sadece sağlam bir internet bağlantısı gerektirdiğini belirttim. PUBG'de 150FPS'i nasıl bir bilgisayar ve internet bağlantısıyla alınıyor onu anlatmak istedim. Bence özellik olarak ortalamanın altında ve internet olarakta ortalama bir bağlantı yetiyor bahsettiğiniz ping sorununu yaşamadan oynamak için. Belki şöyle bir durum olabilir ülkemizde ve birçok ülkedede sunucusu olmadığı için beta sürecinde ping sorunu olabilir. Ama tam aktif olduğunda birçok sunucu ile bağlantı sağlayacaklarmış, Türkiye'den betaya katılanlarda var şuana kadar okuduğum yorumların hepsi olumlu yönde. Güzel bir sistem olabilir dört gözle bekliyorum.