AEK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncelleme

Merhaba tekrar 1. kişi wordpress kurdu 2 gün sürdü arkadaşa bırak dedim.
2. kişi wordpresse gerek yok aynısını yaparım dedi html olarak referans verdiğim siteyi klonladı, bir miktar ödeme alıp işi bırakıyorum dedi.
İşi adam gibi bitirip teslim edecek birini arıyorum. acil olarak ulaşın. whatsapptan yazarak ulaşın bana. ŞARTIM İŞ BİTER ÖDEME YAPARIM BU ŞARTA UYACAK KİŞİLER ULAŞSIN.

iş hakkında. (ister sıfırdan başlayın ister arkadaşın yarım bıraktığını html css olarak bitirin.)

http://www.sinsim.cn/en/Product#proId1
Sitenin ana sayfa görüntüsü böyle olacak, teker teker siteyi tarif ederim iş başlandığından ancak görüntü ve site bu haliyle olacak. aynı göründüğü gibi makinalar ve o makinaların neleri ürettiğini tarif eden bir site. Maknaların sayfasına girdiğinde makinaların özellikleri resimleri videosu var. onlar olacak yanlış saymadıysam 7 makina var 8. de makinaların uçları. işte her biri için teker teker sayfa oluşturulacak.

domain sinsimnoktacomnoktatr host hazır. logoyu görselleri üstte verdiğim bu siteden alıcaz en başta ingilizce ile hazırlayabilirsiniz iş hazır olduğunda türkçeleri ile değiştiririz.

sinsim.cn ana sayfası olmayacak en başta yazdığım linkte açılan sayfa bizim ana sayfamız olacak. themeforesttan thefox wp teması teması lisanslı olarak elimde mevcut. Uyarsa direk ondan düzenleyerek devam edebiliriz. birebir aynısı olmasını istemiyoruz gerekte yok, mantık olarak aynı site olacak. iş budur. önce iş sonra ödeme olacak şekilde çalışıyorum, fiyat teklifinizle dönüş yapın

Merhaba,firmamız için kurumsal bir site yaptırılacak. 8-10 adet ürün var bu ürünlerin özellikler vs. var. geri kalan sayfalar standart kurumsal site detayları. elimde themeforesttan lisanslı tema var onun üzerine değişiklikle tamamlanacak bir iş. ilgilenenler pm kutum dolabiliyor whatsapptan mesaj atsın lütfen teklifleriyle. whatsapp: beşyüzotuziki 341 sıfırüç yetmiş beş
pm gönderildi.