Kaybedilen zamanlarda kaçırılan fırsatları anlıyorum lakin aynı fırsat bu süreçte zarar olarakta karşınıza çıkabilir. Koineks firmasını ekşide başlığını açan kişiyim burada defalarca yazdım yüksek hacimde işlemlerde yaptım, yaptırdım ve sorun yaşamadım. Evet gecikmeler yaşanıyor sıkıntılarda mevcut fakat bu onların *********** olduğu anlamına gelmiyor.
Çok yeni bir teknolojide ne çok problemlerle karşılabileceğini bilmiyormuş gibi yazıyorsunuz. Koineks 1 kuruş komisyon almadan hacmini yükseltebilmek için ücretsiz hizmet verdi aylarca niye kimse bunun hakkını vermiyorsa 3 saat ether gecikince koineks *********** oluyor anlamış değilim. Her şeyi bu kadar hızlı ve sorunsuz isteyen y kuşağına tavsiyem fırsat dediğiniz an gün gelir büyük zararınızı önler.
Destek olup süreç tanımamanızı anlayabilirim farklı borsalar mevcut kimse sizi zorla koinekste işlem yapın demiyor bildiğim kadarıyla dolayısıyla memnunsan memnunsuzluğunuzu yazar x borsasına geçtiğinizi belirtiniz insanlarda bilgilenir onlarda orayı deneyebilir ama bu kadar yere vurmak ne kadar mantıklı onu kendi firmanız olsaydı biri size bunları yazsaydı siz ne düşünürdünüz onun muhasebesini yapmanıza bırakıyorum.
sevgiler,