frknozcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki koineks üzerinden aldığım herhangi bir coini binance e aktarmak mümkün müdür?

Merhaba hocam,

Evet, koineks üzerinden binance'ye altcoin gönderebilirsiniz.

Binance Tarafında : Binance'ye kayıt olduğunuzda, Fuds > Deposits & Withdrawals menülerine gelin. Burada koineks üzerinde hangi coin'e sahipseniz, ona göre seçim yapın. Seçtiğiniz altcoin'in sağ tarafında Deposit menüsüne tıklayın. Binance'de size özel olan key'i kopyalayın.

Koineks Tarafında : Hesabınızda, Cüzdan sekmesine gelin, alt coin'inizin cüzdanını seçin. Ardından, sağ kısımdaki Çekme menüsüne, Binance'den kopyaladığınız key'i kopyalayın. Miktarı belirleyin. Ardından emri verin. Ortalama 5-8 dakikada benim Binance hesabıma geçti gönderimler.

Ben ilk gönderimlerimi Litecoin olarak yaptım. Binance'den Fuds > History menüsü üzerinden gönderim safhalarını takip edebilirsiniz.

Bol kazançlar dilerim

Şuan binance üzerinde işlem yapmaya başlıyorum :

CARDANO ( ADA ) şuan ciddi anlamda bir yükselişte, aldığımda tamda bu miktardaydı : 0.00002701 BTC seviyesinde.

Alış - Satış Durumlarım :

Sadece birkaç dakika içerisindeki durumu :

Şu işlem sadece birkaç dakika için bana 10-14 $ kazandırdı.

Yalnız arkadaşlar, günlük-alsat'lar her zaman için risktir. Bol zamanınız, ciddi bir sinir sağlamlığınız,sabrınız varsa bu günlük al - satlara girin. Yok ise , o günü kurtaracağınız en azından emin olduğunuz, araştırdığınız bir alt coin'e takılın.

1347 Adet CARDANO ( ADA ) aldım , 10:37 civarında. Ben burada bekleyeceğim biraz. Bakalım ne olacak!

COİNMARKETCAP'DAKİ CARDANO SAYFASINI ZİYARET EDİN! Anlık takiplerde, sosyal medya ve grafik bilgilerinde , sıralamalarında size eşsiz tüyolar veriyor aslında

Hesabımdaki Güncel Bakiyem :

Ortalama 750 $

Bir süre sonra işlemlerden sonra aradaki farkı daha iyi anlamanız için , satış sonrası bilgileri de paylaşacağım arkadaşlar.

Takipte kalın

Güncelleme :

Satış emrini verdim :

Bakalım ne olacak

Bir Uyarı :
Arkadaşlar, konu başında da dediğim gibi günlük hızlı al -sat'lar ciddi anlamda sinir harbi yapmaktadır. Ve, dump ve pump ( düşürme - pompalama ) olayları yeni alt coinlerde inanılmaz boyutlarda olduğu için, afedersiniz kefal gibi sizi avlamak için çıkartılıyor!

Bir örnek :

Coinmarketcap'da çok yeni listelemeye girmiş. 24 saatlik kazandırma oranına dikkat ettiniz mi ? %2315 - bu 23X demek! Bugün çıkmış, 16 Aralık'ta işlem görmeye başlamış, bugün patlama yapmış!

Heniz binance'de işlem görmüyor!