Arkadaşlar bir mac kullanıcısı olarak yeni aldığımız PS4 ile birlikte 2 oyuncu olacak şekilde ev arkadaşımla kendi macbook'um üzerinden "Fornite" oynamak istedim ve düşük FPS problemi yaşadığım için alternatif çözümler aramaya başladım. Şimdi yok Macbook'ta oyun mu oynanır vs diyen arkadaşlar şimdiden sözlerini kendilerine saklasınlar Macbook kullanmamdaki yegane amaç işlerimi çok profesyonel bir şekilde halledebilmemdir, oyun olursa olur olmazsa olmaz hiç önemi yok sadece bulduğum yararlı bir bilgiyi paylaşmak varsada bilgisi olan bilgi alışverişi yapmak istedim. Windows bir sisteme sahip ve özellikleri yetersiz olup veya benim gibi Macbook sahibi olup özellikleri yetersiz kalan arkadaşlar için müthiş bir proje ile karşılaştım araştırma yaparken. Bu sistem ile donanımlarınızdan bağımsız olarak dahili bir ekran kartı ile bile PUBG gibi bir oyunda 200+ FPS alabiliyorsunuz. Tek şart önerilen 50 minimum 25 mbps internet bağlantısı. Sistem şuanda MacOS için beta aşamasında windows için beta başlamamış, bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olan veya betaya katılabilen var mıdır?
Bu arada bu cloud gaming muhabbetini çok yararlı buldum, aylık ücretininde 8.99$ olacağı söyleniyor. Kesinlikle çok uygun.
GeForce Now:
https://www.nvidia.com/en-us/geforce...ce-now/mac-pc/