kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin neye inanıp inanmadığınız inanın benim umrumda değil. İnanmamak sizin tercihiniz.

Adex ile ilgili yüzeysel bilgilerin olduğu konu açtım çok merak ediyorsanız konu altından sorarsız bende cevap veririm bildiğim kadarı ile.

Neleri araştırdığımı ben zaten yazdım. Çok meraklı iseniz buyrun siz araştırın paylaşın eksik veya fazlası varsa tartışalım.

Ben en azından nasıl araştırılması gerektiğini paylaştım. Siz buyrun katkı sağlamak için daha iyisini paylaşın.

Siz benle bu tonla niye konuşıyorsunuz ben onu anlamıyorum?

Aman efenim çıkan coini alın hiç araştırmayın körü körüne yatırım yapın dediğim için mi benimle bu tonda konuşuyorsunuz?

Konuyu kişiselleştirmek yerine bilgi açısından değerlenirecek yorum yapında herkes faydalansın. Yoksa köy kahvesindeki gibi konuşma yetisi herkeste var.
Yahu arkafaşım bu bir coin tanıtım konusu değil. Ben riskli bir coin olduğumu konu içinde belirttim zaten. Yüklü girecem diyen üyeleri uyardım. Kaldı ki araştırsam farklılıklarnı yazsam bile coinlerin pratiğe uygulanmışlığı yok. Yatırım aracı olarak kalıyor o araştırdığın özellikler sadece spekülasyon yaratıyor.
Bu bir coin yükseliş haberdar etme konusudur. İlgili linkler konu içinde verilmiştir.
Kendinin konularında cevaplamadığın soruları hava olsun torba dolsun diye başkalarının konularında yazma!

Anladık showmen bi kişiliksin. Coin konularında kendini göstermek istiyorsun ama benim konumdan uzak dur.

An itibari ile TRX yükselişi %101 olmuştur. Konum sayesinde yükselişi erken farkeden arkadaşlar olmuşsa ne mutlu bana. Bir nebze faydam oldu.

Bu konu bir yatırım tavsiyesi konusu değildir.
Coin tanıtım konusu hiç değildir.
Bu konu bir coin yükseliş bilgilendirme konusudur. Dileyen arkadaşlar araştırmalarını yaparak alım yapar.