Ahkam kesmek artis artis konuşmak yerine o LİSTELEDİĞİNİZ analizleri yaptıgınıza dair bir kaç kanıt atar mısınız? arkadaşa demişsiniz ama sizinde o analizleri yaptığınızı düşünmüyorum zira bi mesajınız da "Adex ve Metal şimdilik iyi gidiyor benim için. Alın demiyorum veya ima etmiyorum" demişsiniz. Nerde analiz? nerde o listelediğiniz bilgiler? Herkes işine baksın ya boş yapmasın burda. Madem o kadar bilgili olduğunu idda ediyosun paylaş da görelim, yok bilmiyorsan sus da insanlar işine baksın.
Sizin neye inanıp inanmadığınız inanın benim umrumda değil. İnanmamak sizin tercihiniz.
Adex ile ilgili yüzeysel bilgilerin olduğu konu açtım çok merak ediyorsanız konu altından sorarsız bende cevap veririm bildiğim kadarı ile.
Neleri araştırdığımı ben zaten yazdım. Çok meraklı iseniz buyrun siz araştırın paylaşın eksik veya fazlası varsa tartışalım.
Ben en azından nasıl araştırılması gerektiğini paylaştım. Siz buyrun katkı sağlamak için daha iyisini paylaşın.
Siz benle bu tonla niye konuşıyorsunuz ben onu anlamıyorum?
Aman efenim çıkan coini alın hiç araştırmayın körü körüne yatırım yapın dediğim için mi benimle bu tonda konuşuyorsunuz?
Konuyu kişiselleştirmek yerine bilgi açısından değerlenirecek yorum yapında herkes faydalansın. Yoksa köy kahvesindeki gibi konuşma yetisi herkeste var.