kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben gayet açık bir bicimde genelde coin alınırken nelere dikkat etmek lazım diye yazdım.

Siz hiç bir araştırma yapmamışsınız. Ben size nasıl yapılır basit şekilde anlatıyorum.

Siz %100 tutan varmı gibi soru soruyorsunuz. Yok bizi aydınlatın vs.. vs.. gibi söylüyorsunuz.

Ukalaca olabilir ama en azından açık ve net bir biçimde fikrimi belirtiyorum.

-Ders aldığım veya almam gereken konu hangisi idi? Acıkca yazarssanız kaçırdığım birşey ise evet ders alırım.

Sizin yaptığınız katkı sağlamak ise hergün çıkan coinler ile ilgili konu açalım. Millete olur olmaz coin alsın.

Bu kategoride insanlar backlink almıyor. Bir umut ile nasıl daha çok para kazanırım diye birikimlerini ortaya koyuyorlar ve evet konu açarken çok daha hasas olmak gerekiyor.

Yok olmaz iseniz bende yorumu yaparım. İsteyen okur isteyen okumaz. Yazdıklarımdan memnun değil iseniz. Engellersiniz veya şikayet edersiniz bu kadar basit
Ahkam kesmek artis artis konuşmak yerine o LİSTELEDİĞİNİZ analizleri yaptıgınıza dair bir kaç kanıt atar mısınız? arkadaşa demişsiniz ama sizinde o analizleri yaptığınızı düşünmüyorum zira bi mesajınız da "Adex ve Metal şimdilik iyi gidiyor benim için. Alın demiyorum veya ima etmiyorum" demişsiniz. Nerde analiz? nerde o listelediğiniz bilgiler? Herkes işine baksın ya boş yapmasın burda. Madem o kadar bilgili olduğunu idda ediyosun paylaş da görelim, yok bilmiyorsan sus da insanlar işine baksın.