Lala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sizin gibi ön yargılı davranmıyorum. Kimseye yatırıma teşvik etmedim. Hatta konuda eski mesajları okumaya tenezzül etseydiniz görürdünüz yüklü yatırımlarla girmeyi düşünen arkadaşları eleştirdim. Eski yorumlara bakın lütfen.
Coinlerle ilgili her konuya ukalaca yorumlar yapıyorsunuz. Daha öncede yazdılar size ders almıyorsunuz.
Konu başlığında da olduğu gibi insanları yükselişte olduğu belirttim. Ben bu cahil halimle (!) katkı sağlamaya çalışıyorum.
Sizde o engin bilgilerinizle (!) yukarıda coinlerle ilgili yaptığınız araştırmalarda beklediğiniz soruları cevaplayan bi kaç analiz yapsaydınız da kendi bencilliğinizi bir nebze örtseydiniz.

Lütfen konuma ve bundan sonraki konularıma yazmayın. Yanlış bir durum varsa yöneticiler gereğini yapar zaten.
Ben gayet açık bir bicimde genelde coin alınırken nelere dikkat etmek lazım diye yazdım.

Siz hiç bir araştırma yapmamışsınız. Ben size nasıl yapılır basit şekilde anlatıyorum.

Siz %100 tutan varmı gibi soru soruyorsunuz. Yok bizi aydınlatın vs.. vs.. gibi söylüyorsunuz.

Ukalaca olabilir ama en azından açık ve net bir biçimde fikrimi belirtiyorum.

-Ders aldığım veya almam gereken konu hangisi idi? Acıkca yazarssanız kaçırdığım birşey ise evet ders alırım.

Sizin yaptığınız katkı sağlamak ise hergün çıkan coinler ile ilgili konu açalım. Millete olur olmaz coin alsın.

Bu kategoride insanlar backlink almıyor. Bir umut ile nasıl daha çok para kazanırım diye birikimlerini ortaya koyuyorlar ve evet konu açarken çok daha hasas olmak gerekiyor.

Yok olmaz iseniz bende yorumu yaparım. İsteyen okur isteyen okumaz. Yazdıklarımdan memnun değil iseniz. Engellersiniz veya şikayet edersiniz bu kadar basit