kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adex ve Metal şimdilik iyi gidiyor benim için. Alın demiyorum veya ima etmiyorum

Sizin sandığınız gibi bir dünya yok hocam. %100 Tutan bir öngörü. Bunu yapabilecek dünya'ya herhangi bir insan yok. Sinyal veren grup kuruluşlar ama bunların bile öngörülerin hepsi tutmuyor.

Bildiğim kadarı ile riskleri minimumda tutmak için kendi araştırmalarımı yapıyorum veya yapmaya çalışıyorum.

Bazen kazanıyorum bazen kaybediyorum (Kayıp genelde zamana karşı oluyor) QSP'de zararım var şu an için ama aldığım seviye çıkarsa satarım, çıkmaz ise satmam öyle bekler.

Yapamadığım şey belki daha önemli
.
Cühela cesareti ile gidip coin almıyorum veya bunu teşvik edici mesajlar yazmıyorum. Çünkü bilmediğim konularda ahkam kesmiyorum sevmiyorum kimsenin parasını risk etmeyide.
Bende sizin gibi ön yargılı davranmıyorum. Kimseye yatırıma teşvik etmedim. Hatta konuda eski mesajları okumaya tenezzül etseydiniz görürdünüz yüklü yatırımlarla girmeyi düşünen arkadaşları eleştirdim. Eski yorumlara bakın lütfen.
Coinlerle ilgili her konuya ukalaca yorumlar yapıyorsunuz. Daha öncede yazdılar size ders almıyorsunuz.
Konu başlığında da olduğu gibi insanları yükselişte olduğu belirttim. Ben bu cahil halimle (!) katkı sağlamaya çalışıyorum.
Sizde o engin bilgilerinizle (!) yukarıda coinlerle ilgili yaptığınız araştırmalarda beklediğiniz soruları cevaplayan bi kaç analiz yapsaydınız da kendi bencilliğinizi bir nebze örtseydiniz.

Lütfen konuma ve bundan sonraki konularıma yazmayın. Yanlış bir durum varsa yöneticiler gereğini yapar zaten.