Lala adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bundaki gelişmeler doğrultusunda coin tahmininiz %100 tutuyor mu? Hiç bir coin pratikte uygulanabilir değil. Sadece yatırım aracı olarak kalıyor. Malesef benim o kadar vaktim yok incelemeye.
Detaylı analizlerinizle arada bu bilgileri forumda bizimle de paylaşırsanız sevinirim.
Adex ve Metal şimdilik iyi gidiyor benim için. Alın demiyorum veya ima etmiyorum

Sizin sandığınız gibi bir dünya yok hocam. %100 Tutan bir öngörü. Bunu yapabilecek dünya'ya herhangi bir insan yok. Sinyal veren grup kuruluşlar ama bunların bile öngörülerin hepsi tutmuyor.

Bildiğim kadarı ile riskleri minimumda tutmak için kendi araştırmalarımı yapıyorum veya yapmaya çalışıyorum.

Bazen kazanıyorum bazen kaybediyorum (Kayıp genelde zamana karşı oluyor) QSP'de zararım var şu an için ama aldığım seviye çıkarsa satarım, çıkmaz ise satmam öyle bekler.

Yapamadığım şey belki daha önemli
.
Cühela cesareti ile gidip coin almıyorum veya bunu teşvik edici mesajlar yazmıyorum. Çünkü bilmediğim konularda ahkam kesmiyorum sevmiyorum kimsenin parasını risk etmeyide.