Merhaba,
Forumdaki arkadaşlarımız ile zaman zaman ticaretimiz oldu, kimisi ile aynı ofisi 1-2 sene paylaştık, beraber çalıştık veya ortak iş yaptık
yaptığımız işlerin tamamı web-yazılım-IT-tasarım-SEO üzerineydi.
Şimdi, sadece ofis-yazılım-tasarım işleri için değil farklı bir ihtiyaç için çalışma arkadaşı/takım arkadaşı arıyorum.
Dünya Motosiklet Şampiyonasının Türkiye'de gerçekleşecek bir ayağını organize ediyor ve motosiklet yarışı-festival ve organizasyonlar düzenliyoruz.
Geçmiş tecrübesi ve deneyimi bulunan kişilerce yeni kurulan
derneğimiz için;
Yoğunlaşan ve temposu artan işlerimiz (hem etkinlik hem de kişisel işlerim) nedeniyle bize(ve bana) yardımcı olacak,
benim üzerimden yük alabilecek
çalışma arkadaşı /
yönetici asistanı terimlerinin ortaya karışımı ile tarif edebileceğim,
dinamik ve kolay öğrenebilen
takım arkadaşına ihtiyacım var.
Ofisi, işleri ve sorumluluğu üstlenebilecek/paylaşabilecek kişide temel olarak aşağıdaki niteliklerin olmasını istiyorum,
(Aşağıdaki niteliklerden tümünün bir kişide barınmasının zor olduğunu biliyorum, yine de belirtmek istedim)
Aranılan kişisel özellikler- İzmir'de ikamet eden,(Tercihen)
- Seyahat engeli bulunmayan (yurtiçi - yurtdışı)
- Takım çalışmasına ayak uydurabilen
- En azından 2 sene boyunca askerlik, evlilik, doğum (ve benzeri) hayatını köklü değiştirecek planları olmayan
- Dinamik ve tempolu çalışma saatlerine ayak uydurabilecek (her zaman olmuyor)
- Hafta sonu da düzenlenen, düzenlenebilecek etkinlik ve toplantılara katılabilecek (her zaman olmuyor, olsa da hafta içi telafisi oluyor)
- Anlamadığı işlerin tekrar anlatılmasını isteyen
- Bilmediği işler için biliyorum demeyen
- Kolay öğrenebilen
- İş sorumluluğu alabilecek
- Sigara kullanmayan (Tercihen)
- Ehliyeti olan
- Bay veya Bayan
- İşi bilmiyorum diyerek bir kenarda durmayan
- İş ayrımı yapmayan - yapılması gereken işin bir ucundan tutabilen (Egosunu yenmiş)
Aranılan iş deneyimi bilgisi- Yapılan etkinliklerin internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını yönetebilecek (sıfırdan oluşturabilecek)
- Tanıtım yazısı, makale, blog, slider, banner ve benzeri içerikleri çıkartabilecek, içerik girişi yapabilecek
- Ofis programlarına hakim ( makro yazmaya gerek yok ) Power Point - Excel - Word kullanabilen
- Tercihen daha önce deneyimlediği işlerden referans gösterebilecek(İnternet sitesi - sosyal medya yönetimi vb.)
- En az bir yabancı dil bilmesi(okuma-yazma-konuşma) ( İngilizce - Fransızca - İspanyolca - Almanca ...)
E-posta / Fuar / Telefon / Bire-Bir yapılan görüşmelerde sözlü ve yazılı tercüme için bildiği dilleri kullanabilecek yeterlilikte olması tercih sebebi olacak
Minimum 2-3 sene beraber çalışabileceğimizi öngördüğüm ilgili iş pozisyonu için,
konu ile ilgilenenlerin, maaş beklentileri ile beraber CV'lerini iletebilirler / iletişime geçebilirler,
Eğer ki bu işi yapabileceğine inandığınız arkadaşlarınız var ise, onları da bilgilendirebilirsiniz.
Benim uzmanlık alanım nedir sorusu için aşağıdaki maddelere göz atabilirsiniz- Maddi gelir elde etmek(para kazanmak için) bildiğim(iz) ve gerçekleştirebileceğim(iz) bütün konular ile ilgili ticari faaliyette bulunuyorum
- Temel anlamda : kısaca özel yazılım geliştiriyoruz
- Web tabanlı yazılım
- Masa üzeri yazılım
- E-ticaret sitesi
- Kurumsal site tasarım ve kodlama / güncelleme / optimizasyon
- Netsis vb ticari yapılar ile entegrasyon
- Mobil uygulama çözümleri
- PLC - Raspberry - Arduino projeleri
- ve liste böylece uzamaya devam ediyor
Özelden P.M. ile ulaşmanızı tercih ederim
Hakan Ertan Pehlivan
Özelden ulaşamayanlar için alternatif yöntem