ahanda şuraya yazıyorum, eğer çıkarırlarsa inanın bir cacık olmayacaktır, haaa hiç mi kazandırmaz elbette kazandırır ama resmi bir coin ayrıca BIST içerisinde işleme açılınca göreceksiniz kazananlar sadece para babaları olacaktır, ayrıca devletlerin resmi coin çıkarması bana göre hiç bir mantıklı değil, çünkü en ufak siyasi polemikte hemen etkilenecektir
bu coin piyasalarını adam etmek istiyorlarsa dünya ülkelerinin liderleri bir araya gelecek ve diyecekler ki, arkadaşlar tamam coin işine bir şey demiyoruz ama bu iş yakında çok kötü krizleri de beraberinde getirebilir, bunun için hepimizin ortak olduğu bir coin borsası kuralım, şuan işlem yapan şirketler aracılar olsun ve coin işine giren ya da kazanç sağlayanlardan da makul şekilde vergi alalım, vergi işi her ülkenin kendi aracı kurumundan takip edilecek ve coinler nakite dönüşerek bankaya girdiğinde vergilendirmeye tabi olacak, bu şekilde hem yasal olur hem vergi kaçmaz, hem de ülkelerin kontrolünde olur
gönderim ve alımlarda satımlarda değişen bir şey olmayacak, sadece fiyat belirleme ve alım satım tek noktadan gerçekleşecek, böylece tüm coinler tüm aracılardan alınabilecek, işte o zaman piyasayı gör, tabi bu şekilde bir sistem olur mu olmaz mı ayrı mesele, bence olmaması için hiç bir neden yok, yoksa bu iş bankalarda dahil olmak üzere çoğu yeri rahatsız eder ve ediyorda
peki coin işi yasaklanır mı? benim şahsi görüşürüm kesin yasak koyamazlar, çünkü ok yayından çıktı bir kere ve iş çığrından çıkıyor, ama tamamen çıkmadan buna el atıp dizayn etmeye çalışacaklardır

nuriozzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte oradan beklki para kazanmak istemiştir. Naısl mı bu haber çıkmadan önce haberi olan bir şahsın önceden alıp domaini satabilir. Bende baktım gen.tr si vardı onu aldım
devlet resmi coin çıkaracak siz domain peşindesiniz, gerçekten bu işi yapacaklarsa ya başka domain bulurlar ya da elinizdeki domaini de hemen alırlar merak etmeyin