@TuRGuT~bey merhaba;
Eklentilerinizi ( her ikisini ) inceledim ve gerçekten tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalara imza atmışsınız. bu arada eklenti için dil fark ediyormu? mesela ben farsça sayfalardan içerik çekmek istiyorum olabiliyormu?
Benim de bir kaç sorum olacaktı, Aslında sorudan daha çok istek olacaktı. içerik toplayıcısı hakkında; bazı sayfalarda hata yaşıyorum, tabi ki sizin gibi tam anlayabilsem sıkıntı çıkmaz eklenti her tarafını düşünmüş ama yorumlarda da gördüğüm kadarı ile yoğunsunuz ve çok fazla destek veremiyorsunuz.
açıkçası ben her iki eklentiyi kullanmak istiyorum fakat demoda denedim ama bazı sayfaları çekemediğimden kararsız kaldım. Satın alırsam tabiki sizden daha çok ben karlı çıkacağımdan eminim ama tam istediğim gibi kullanamadıktan sonra biraz heves kırıklığı yaşayacağım. en azından siz veya bu eklentiyi tam bilen ve yönlendirebileceğiniz arkadaşınız varsa Ücret karşılında yardımcı olsun sıkıntı değil ama yardımcı olsun.
Demoda denedeğim wp tabanlı ve joomla ytabanlı sayfalardan rahat çektim ama php, asp.net vs ile yazılmış sayfalardan hata aldım. bu sayafaları benim sayfama ekleyecek (ücretli d eolsa) arkadaşınız var mı?
Merhaba,
Teşekkürler, eklentileri beğenmenize sevindim.
Eklenti hemen hemen her dildeki içeriği sorunsuzca çekebiliyor. Fakat, bazı sitelerin sayfalarının karakter kodlaması düzeltilemeyecek kadar garip olduğu için, eklenti bu gibi durumlarda içeriği bozuk karakterli olarak alabiliyor. Eklenti dünyanın birçok ülkesinde kullanıldığı için birçok dilde sorunsuz olarak içerik alabildiğini varsayıyorum. Maalesef tüm dilleri tek tek denemem mümkün değil. Fakat Arabistan, İran, Japonya, Rusya, Çin, Hindistan gibi birçok ülkeden birçok kişi daha önce eklentiyi satın aldı ve şu an sorunsuz bir şekilde eklentiyi kullanıyorlar.
Maalesef benim tanıdığım, eklentiyi çok iyi bilen biri yok. Belki bu konuda eklentiyi satın aldığını bildiren kişilerle iletişime geçerek bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.
Hedef sitenin hangi programlama diliyle yazıldığından çok, sayfaların tasarımından dolayı bir takım zorluklar doğabilir. Eklenti hedef sitenin WordPress veya Joomla gibi bir altyapıya sahip olmasını veya Python, Java, PHP gibi farklı dillerde bir backendi olmasını önemsemez. Önemli olan hedef sitenin size gönderdiği kaynak kodu (HTML) ve bu kaynak kodunun, sayfa yüklendikten sonra, JavaScript ile dinamik olarak değiştirilip değiştirilmediğidir. Eklenti JavaScript kodlarını arkaplanda çalıştıramaz. Bunu yapmanın yollarından biri arkaplanda bir internet tarayıcısı çalıştırmaktır, ki eklentinin böyle bir özelliği yok. Dolayısıyla, size statik bir HTML sayfa çıktısı veren her siteden eklenti ile içerik alabilirsiniz.