iOS'da yaşatıyor hocam. Sorun her yerde vardı, web sitesinde dahil.
v26'ya kadar hepsini denedim ben. Sorun Instagram kaynaklıydı, appler kaynaklı değil.
Ek olarak güzel düşünmüşsün fakat adam her sorgudan önce senin sunucuna istek gönderecek, senin sunucundan istek dönecek vs çok uzun iş sürer bu olayı. Ayrıca senin sunucunun problemlerinde bu sefer adamın paneli çalışmayacak. O sebeple yazacağın servis çok kullanışlı olmaz. E tabi bide veriler açık olacağı için güven işi olması lazım.
Selamlar hocam,
bunun için düşündügüm konfigürasyon 400mbit hattı olan sağlam bir makine olacak, Api konusunda aradaki ping süresi kadar zaman kaybı olur kullanıcının.
Güven konusunda kesinlikle haklısın, Siz de IOS da mı denediniz, ben son yaptığım testlerde sadece kullanıcı açarken ip bazlı ( herkesin yaşadığı gibi ) sorunlar yaşadım.
ama açılmış bir kullanıcının login olması, fotoğraf atması, beğeni atması , takip atması, bunlar denedigim şeylerdi ve kullanıcı açılmışsa devam etmesi kolay oluyor.
bir çok forumda ve github mgp25'de de tartışılan şeylerden birisi de android sistemine sürekli bir sorgulama gelmesiydi.
Hatta mgp25'in kodunu yazan arkadaş ile mailleştik, bir test sürüşü yapalım dedik.