Bu servisler ne yiyip içiyor? Telefonumu ayın 1inde servise verip bedel iadesi talebini hem telefonu verirken hemde iadeli taahhütlü belgeyle yaptım. Ancak 12 iş günü işlem yapmadıkları telefona dün akşam anakart takılacak diye bilgi girmişler. Ellerindede anakart yokmuş sipariş gelecekmiş.
Bende dün isteğim dışında onarım olunca edevletten thh başvurusu yaptım. Tabi Gökhanın sorunları bitermi? Bitmedi. 5 kavanoz bal alana 3310 hediye. Pardon o başkaydı.

Herneyse edevletten başvuruyu yaptım ancak internette okuduklarıma göre bazılarının edevlet başvuruları işleme alınırken bazılarınınki elden ıslak imzalı başvuru olmadığı için edevlet başvurusunu işleme alınmamış. Bende edevlete ek olarak gideyim eldende vereyim dedim. 5 ay cevap vermeyipte 5 ay sonra ama elden belge vermemişsiniz yha ihtimalini sıfırlamak için garanti olsun dedim ama kime dedim

Thh farklı binaya taşınmış. Neyse dedik sonuca giden yolda çekilen çile sonucun daha keyifli olmasını sağlar. Yeni binaya gittim burayada daha yerleşme tamamlanmamış pazartesi faaliyete başlayacakmış ve bu kesin değilmiş. Elde belgelerle döndüm geri. Salı günü belediyeyi arayıp başvuru alıyorlarsa ona göre gidicem.
Gelelim servise. Gönderdiğim mailde onarım değil bedel iadesi istediğimi ve dilekçeyi vs. tekrar hatırlattım ama cevap veren kişi teknisyenlerin onarım yapacağını, parça siparişi verdiklerini, onarımı mümkün olan cihazlara bedel iadesi yapamayacaklarını (yani ben kanunu takmam, yersen telefonu veririm yemezsen thhde sürün diyor) söylüyor. İnternette sorduğum kişilerse telefonu gönderirlerse kabul etme sıkıntı çıkabilir diyor zaten tamamen vazgeçtim.
Benim tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim bir soru var. Bugün ben servisten anakart takılacağıyla ilgili servis raporu aldım. Ancak edevlette başvuru sırasında bu belge olmadığı için isteğim dışındaki işlemi belgelemek adına sitelerindeki sorgulama sayfasının çıktısı ile başvurdum. Şimdi thhye elden belge verirken bu yeni raporu eklememe gerek varmı? İkinci sorumsa servisin işlem yapması için 7 işgünü kaldı yani haftaya cumartesi son gün. 20 iş günü aşılınca 2. bir başvuruda onun için yapabilirmiyim?