Merhabalar,
yaklaşık 3 aylık ödenmeyen Superonline borcum bulunmaktaydı. Tabi bu borçta alamadığım hizmetten dolayı oluşmuştu. Her neyse aradan bir kaç ay geçti ve hukuk bürosu devraldı tahsilat işini. Her gün aramalar, mesaj atmalar aramalarda tehditvari konuşmalar derken. Geçen ayın 15inden beri sıklaştı bunlar. Arıyorlar borcunuz 760TL oldu (tabi borç normalde 240 TL civarındaydı faizle oluştu diye tahmin ediyorum.) ödeyecek misiniz diye. Bende ilk zamanlar elimde olmadığı için net bir tarih vermedim ödemek için ama ödeyeceğimi belirttim. Tabii şu tarihe kadar ödemezseniz icra işlemlerini başlatırız diyerek konuşmaya başladılar. İlk başta sesimi çıkarmadım, daha sonra tekrardan aradılar (belirttikleri tarihte). Bende şu anda ödeyemeyeceğimi bildirdim icra işlemlerini başlatıyoruz dediler bende tamam başlatın dedim. Bir sonraki konuşmamda da şu tarihte para gelecek o zaman ödeyebilirim ama net değil dedim. Bugün o tarih oldu tekrardan aradılar ve
sözle taahhüt ettiğimi ve bugün ödemem gerektiğini belirttiler. Bende daha paranın gelmediğini ama gün içerisinde gelince ödeyeceğimi belirttim ve net olarak ödeyeceğimi belirtmediğim için yalancı durumuna düşmek istemediğimi söyledim ve
benim zaten yalancı durumunda olduğumu söyledi arkadaş. Ve bunun aksini anlatmaya çalıştığımda da bana sesini yükselterek tehditvari konuşmalarını devam ettirdi ve alakası bile olmayan sebepten ötürü bana sözlü taciz davası açacağını belirtti

ve ardından telefonu kapattı.
Artık psikolojimi bozma noktasına geldiler. Zamanında icra işlemlerini başlatın dememe rağmen hala daha peşimi bırakmıyorlar. Şimdi gerçekten bilgili arkadaşlar bu konuda yorum yapabilirse sevinirim. Ya da aramızda avukat arkadaşlarda var bu konuda yorum yapabilirlerse sevinirim.
Ödeme. D-smart bana 2 yıldır mesaj atıyor arıyor şunu yapıyor bunu yapıyor. En sonunda dedim ki, iptal talebini sözlü olarak iletmeme rağmen iptal etmediniz, kayıtları mevcut ve siz benden ödeme almak istiyorsunuz. Ödemeyeceğim, istediğiniz yere de dava edin, haciz işlemi başlatın m*na k*dumun oç dedim.

Fazlasıyla öderim, cezasını çekerim ama beni tehdit edene kendi rızamla ödeme yapmam. Arasalardı,, Turgay Bey şu şu sebeplerden dolayı şukadar borcunuz var ödemeyi düşünüyor musunuz deselerdi. Tabiki der ve öderdim. Tehdit edene ödeme yapmayın gitsin versin ne b*k yerse yesin. Fazlasını ödeyin ama bu adamlara prim yaptırıp tehditle ödeme yapmayın.