Hipek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlara bi göz gezdirdim de, İçinde değilim desede din düşmanlığı BESLEYEN kullanıcımız çok fazla. Biri demiş " millet uzaya çıkıyo biz hala din falan. " eee, piyangodan ümit bekleyene bunu niye demiyon? sövemiyom burda küfür var normalde. Dinini yaşamak için uğraşanı görünce bunu de, piyangoya ümit bağlayanı görünce SUS. Kafir ol kurtul be. Biri demiş, hiç de İYİ etmemiş ! Garibanın 10 liralık ümidiymiş. Böyle ümit mi olur BE ? Oynayacaksın o ümidiyle. Kırılacak o ümidi. İmana, islama, insanlığa yönelecek o ümidi. Müslüman değilsen değilim de tartışmayalım, Lakin müslümansan saçma şekilde savunmaya kalkma bilmiyorsan. Daha ağır konuşmaktan korkuyorum, dinimizde bi saçmalık yok. Bence böyle diye bi durum yok. Dinini doğru yaşamaya çalışanlara zorba da diyemezsin. Müslüman değilsen değilim diyeceksin, yazdıklarınızı görmeyeceğiz. Ama müslümanım diyosan oraya buraya saldırıp durmayacaksın.

Bikaç gün geçmeden başlayayım yeniçeri? Hazırlıklımısın? Neye hazırlandın? Müslümanlara ve müslümanca konuşanlara karşı aldınmı kalkanını? Anlatsana biraz. Yılbaşına girmek için sevinilebilir, ama hristiyanlar NOEL olarak kutluyorsa o günü kutlamak günah olmasa dahi şaibeli bi durum olur kaçınmak gerekir. Neye hazırlancak insanlar ki hazırlıklı olalım diyosun? Müslüman değilsen değilim de tartışmayacağım.

" "Kim herhangi bir gruba benzeşirse o da onlardandır." (Ebu Davûd, Libas 4) "

"...Sizden kim onları dost edinirse, oda onlardandır..." (Maide: 5/51)"
Sana tek bir kelime söyleyeceğim: SANANE. Sen müslümanlığını yaşa kardeşim tutan yok. Ama kimse kimseyi zorlayamaz. Eğer bu eleman aynı soruları bana sorsaydı, eminim o görüntüleri yayınlayamazdı. Rezil rüsva ederdim.
Benim kutladığım günden de SANANE. İster yılbaşını kutlarım ister kara cumayı. Kim ne karışır? Müslüman olmayan biri kalkıp sana " Sen niye Ramazan Bayramını kutluyorsun kardeşim " dese, haklısın kardeş mi diyeceksin. Uzun lafın kısası, burası şeriatle yönetilen bir ülke değil. Demokratik toplumlarda kimse kimsenin ne inancına karışabilir, ne de özgürlüklerine. Ben müslümanım ya da değilim. Bu Tanrı ile benim aramdadır. Kimseye ispat etmeme de gerek yok.
Sen de buradan yazamadıklarını özelden bana gönderebilirsin kardeşim.

alkatyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanki adam kendini gizlemişmi ortada gücü yeten adamla yüzleşsin pm at falan demişsinde sana pm atmaz o adam

Keşke oyle olsa dedigin gibi kardeşim.sisteme para sokarak o sektörü ayakta tutmuş olmak var bide
Ben de kendimi gizlemiyorum. Tehdit amaçlı da söylemedim zaten. Asla öyle şeyler yapmam. Sadece arkadaşla biraz sohbet etmek istedim. Bilmem anlatabiliyor muyum.