Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni arayan sekreter asgari ücretle çalışan laubali biridir. Büroya gidin taksitlendirin. Bir daha ararsa avukat beyle görüşeceğim de kapat.
Banada öyle geliyor hocam bu konuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum.

mamifilm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde digitürkle ilgili 300 küsür liralık bir sıkıntım var konuyu takipteyim. Saçma sapan bir iptal sistemleri olduğundan dolayı nefret ettirdiler artık. Üyelik verince ufacık bir stand dan beş dakika da veriyorlar iş iptale gelince tonla sıkıntı çıkarıyorlar, üstelik üç yıllık kullanıcıydım. Nalet olsun, devlet bu firmalara göz yumdukça bunlar bizim tepemize çıkıyorlar.
Sizinde inşallah sorununuz çözülür hocam. Bende normalde hiç aksatmazdım faturalarımı fakat son 3 ay sebepsiz yere kullanamayınca bir de hiç bir türlü teknik servis ve müşteri hizmetleri yardımcı olmayınca ödemedim. Son durum budur işte.

Ultigvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç birşey olmaz. Bu hizmet aldığınız firmalar bir süre sonra ödemeleri alamayınca bu ödemeleri ihaleye çıkarıyorlar ihale sonucu bir finans şirketi örneğin 15 milyonluk alacağa 3 milyon ödeyip bu borcu kendisi devralıyor. Muhtemelen bastırmaları bundan. Tabi borcunuzu ödemeniz en azından etik açısından olması gereken durum.
Tam olarak bu konuya hakim değilim hocam. Fakat ben zaten borcumun her zaman arkasındayım her ne kadar haksız olarak borçlansamda onlarada bir kaç kere ödeyeceğimi fakat şu anlık ödeyemeyeceğimi belirtsem de durum değişmiyor.

asimetrik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karşı psikoloji uygula. senin adın soyadın ve oradaki görevin ne de? bana kimliğinin resmini ve büroda çalıştığını kanıtlar bir resim at de. bunları görmeden ödemem de. dolandırılıyor insanlar de. sakin sakin konuş. sen onun sorularına değil de o senin sorularına cevap versin. terbiyesizlik yapmalarına müsaade etme. borçlu olman böyle davranabilme yetkisini vermez onlara
Bir kere yaptım fakat işine gelmeyince iyi günler deyip kapattı. İşin kolay yolunu bulmuşlar, kim bilir benim gibi günde kaç kişiye bu şekilde konuşup psikolojik baskı yapıyorlar...