Yorumlara bi göz gezdirdim de, İçinde değilim desede din düşmanlığı BESLEYEN kullanıcımız çok fazla. Biri demiş " millet uzaya çıkıyo biz hala din falan. " eee, piyangodan ümit bekleyene bunu niye demiyon? sövemiyom burda küfür var normalde. Dinini yaşamak için uğraşanı görünce bunu de, piyangoya ümit bağlayanı görünce SUS. Kafir ol kurtul be. Biri demiş, hiç de İYİ etmemiş ! Garibanın 10 liralık ümidiymiş. Böyle ümit mi olur BE ? Oynayacaksın o ümidiyle. Kırılacak o ümidi. İmana, islama, insanlığa yönelecek o ümidi. Müslüman değilsen değilim de tartışmayalım, Lakin müslümansan saçma şekilde savunmaya kalkma bilmiyorsan. Daha ağır konuşmaktan korkuyorum, dinimizde bi saçmalık yok. Bence böyle diye bi durum yok. Dinini doğru yaşamaya çalışanlara zorba da diyemezsin. Müslüman değilsen değilim diyeceksin, yazdıklarınızı görmeyeceğiz. Ama müslümanım diyosan oraya buraya saldırıp durmayacaksın.

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşağıdaki videoyu, Facebook'ta bir arkadaşım paylaşmış. Yazıp yazıp sildim, yazıp yazıp sildim. Ama içimde kalmasın diye, sizinle paylaşayım dedim.
Adamın biri sokak röportajı yapıyor. Milli Piyango bayisinin önüne geçmiş, bilet alanlara " niye haram yiyorsun? Yırt o bileti günaha girme." gibi baskı kuruyor. Hele Karadenizli saf bir kardeşimiz var ki; bu çok bilmiş adam biletini yırtınca yaşadığı üzüntü ve mahcubiyet, gerçekten beni üzdü. Şu röportaj yapan elemanı tanıyan varsa söylesin, " DİNDE ZORLAMA OLMAZ ". Eğer buradaysan ve mesajımı okuyorsan, bana özel mesaj at, bu konuyu özelden tartışalım seninle.
Bırak kardeşim, kim bilet alırsa alsın. Sen haram olduğunu söyledin mi söyledin. Bundan sonra sana b... yemek düşer. Yahu çok sinirlendim sabah sabah. Her şeyi bitirdik de, sıra bilet alanlara geldi. Birkaç gün sonra da " Yılbaşı hristiyanlarındır, kutlamak günah " diyenler başlar. Şimdiden hazırlıklı olalım.

https://www.youtube.com/watch?v=RJH1PiCNCzQ
Bikaç gün geçmeden başlayayım yeniçeri? Hazırlıklımısın? Neye hazırlandın? Müslümanlara ve müslümanca konuşanlara karşı aldınmı kalkanını? Anlatsana biraz. Yılbaşına girmek için sevinilebilir, ama hristiyanlar NOEL olarak kutluyorsa o günü kutlamak günah olmasa dahi şaibeli bi durum olur kaçınmak gerekir. Neye hazırlancak insanlar ki hazırlıklı olalım diyosun? Müslüman değilsen değilim de tartışmayacağım.

" "Kim herhangi bir gruba benzeşirse o da onlardandır." (Ebu Davûd, Libas 4) "

"...Sizden kim onları dost edinirse, oda onlardandır..." (Maide: 5/51)"