Bu din senin kadar benim de dinim sen de eleştiri yapma bana da senin din konusunda konuşman rahatsızlık veriyor bana Kur'an örneğiyle gel bir Hanefilik tutturdun gidiyorsun ya hoşgörü iyilik dini Islam için yaptığın yakıştırmalara bak ya benim Allah'ım birine verdiği canı hapishanede bana aldırmaz. Islamofobi desem hepiniz sikayetcisiniz ama savunduğun dusunceye bak tüm ümmetine sefaat dileyen bir peygamberin ümmeti bunu kabul eder mi yahu ?
Anlaşıldı sen islamoğlucusun yada okuyancı yada bayındırcı mezhepleri kabul etmeyen birisiyle muhatap bile olmaya gerek yok. Rahatsız oluyorsan okuma yazılarımı sıkıntı yok.
Şimdi gelelim Zina yapana ceza varmı bu dünyada var ! İstemesede o ceza uygulanacak o zaman buda zorlama olmuyor mu ? Hani dinde zorlama yoktu o zaman insanlar rahat rahat haram işlesinler.
Kurallara uymadığında cezanın çekileceğini nereden biliyorsun belki Allah affedecek? Sen burada bence bile dememişsin direk hüküm vermişsin. EN'ÂM suresini güzelce okuyun anlayın bence yaptıklarınız günah olabilir. Videoyu izledim cehenneme gideceksin diyor adam. Allah olup onun yerine karar vermiş adamı cehenneme yerleştirmiş. Elindeki bileti yırtarak adamı cennetlik yaptı. Sorun zaten adamı o bilete alacak kadar muhtaç eden devlette. Parası olup kumar oynayan adam olur ona eyv derim böyle video çekersin koyarsın ama yazık yahu garibanlardan ne istiyorsunuz bırakın adamın bir ümidi var 10 TL'ye onu bari yaşasın.
"Onlar suçlulara sorarlar: Sizi Sakar cehennemine sürükleyen nedir? Suçlular şöyle cevap verirler: "Biz namaz kılanlardan değildik." (Müddessir, 74/40-43).