Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 5 yıldır natrodan hizmet almaktayım, hizmet bitimine yakın yapılan bir kampanya ile Sınırsız Extreme Paketi satın aldım.. 3+1 yıl olarak hediyeli.. Lakin Temmuz ayında mail güncellemelerinden sonra web siteme gelen trafik azalmaya başladı.. Öncesinde ise maillerimde sorunlar meydana geldi.
Bu durumu izah ettiimde ise bizde bir sorun yok denildi. Fakat sorun olduğu bariz belli idi.. Derken ürün iadesi yapmak istedim onuda kabul etmediler 15 günü geçtiği için..
Benim hergün şikayetim üzerine ve istediğim doğrultusunda beni farklı bir sunucuya aktardılar, fakat aynı sorun orda da teşkil etti. Derken yine talep oluşturmalar bu şekilde sürüp gitti. Bugun başıma gelen se yeni bir site yaptırdık, bu sitenin yüklenmesi idi. Siteyi yükledik Php ancak sistem maaelesef bunuda kabul etmedi şuanda açılmıyor. Destek talebi oluşturduk telefon ile aradık ancak halen bir geri dönüş olmadı.
Ürün iadesi yapmıyorlar, serverdan verim alamıyorum verdiğim para 1500 TL. bu durum karşısında ben ne yapabilirim...