Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Son Birkaç Yıldır VPS işleri ile Uğraşmaktayım, Bu bilgi birikimleri ile birlikte Sizlere Hizmet vermeye Karar verdim. Lafı Uzatmadan Hemen Konuya Gireyim.. ilk 2 Madde Açıklamam gerekli olduğu için uzun Yazdım.
1.Öncelikle Herşeyinizi Kısıtlayan Şu hostiglerinizden Kurtulup kendinize Yeni bir VPS Alın.( benim En Büyük hatam Host Firmalarına gebe kalmam Oldu, çok şükür Aştık...)
2.VPS Fiyatları yüksek Diyeceksiniz Hayır Sizlere Host firmalarının Aldığı Kaynaktan Ucuza yüksek Performanslı VPS Almanıza imkan Tanıyacağım (hostingçi değilim... Alman local host lu Size kaynağından kendi adnıza sunucu Alacaksınız.)
Yapılacak işler
3.VPS teslim Alındığından itibaren ilk Başta En Temel Başta Güvenlik Önlemleri hizmeti
4. SunucuyaAna Domaini tanıtmak
5.Son Sürüm Centos 7 Web panel kurulumu (ücretsiz ve en iyisidir)
6.Sunucuya Nameserver Kurulumu
7. Apache Kurulumu
8. Nginx Reverse Proxy Kurulumu
9. Sunucunuza Varnish Cache Kurulumu
10. php server Kurulumu (Bütün phph versiyonlarını Sorunsuz kullanmak)
11. Sitelerinizi Ücretsiz SSL Yapa bilmeniz için Tıkla SSL Kurulumu.
12. Siteleriniz Güvende tutmak için Günlük Haftalık Aylık Yedekleme Alanı oluşturmak. (Otomatik Backup)
13.Mail Server Kurulumu
14. Ana Domaine SPF ve DKIM kurulumu
15. cron işi yani cron job Ekleme
16. Ek ip Ekleme (1 Den Fazla ip)
17.SSH Den güvenli Giriş için Port Değişimi. (isteğe Bağlı)
18. Firewall Aktifleştirme (isteğe bağlı)
19. Paneli kullana bilecek şekilde Sizlere teamla Gösterip telefonla Anlatma. ( site ekleme host açma domain ekleme vs. vs.)
20. bir Adet Site taşıma ücretsiz Birden fazla Sı site başı 9 ila 20 tl arasında Ek ücreteTabidir...
Sunucu Kurulduğunda Ortalama 1 gün içinde iş teslim edilir. (Normalde 1 Gün Sürmez Sürekli yaptığım iş Olduğu için Anarmal Şartlarda 1 gün)
Kampanyalı Fiyat Toplamda iş ücreti.. 150 TL Dir
Çalışma ücreti Yarısı peşin
iletişim: 0544 202 14 kırkdörd