1- Para kazanamazsın, önerilene çıkman zorlaşır. Yuotube artık şiddet ve korku içerikli videoları incelemekte ve gerek gördüğü taktirde para kazanmayı kapatabilmekte. Ya da kanalı kapatabilmekte. Boşa emek vermiş olursunuz.
2- Youtube maskeye falan bakmaz. O maskeyi içeriğinde nasıl kullandığına bakır. Kötü örnek teşkil edecek şekilde kullanırsan youtube bunu olumsuz değerlendirebilir. Maske tanıtırsan mesela işin rengi değişir.
3- Para kazanma kapatılmakta, ancak bunu "çoğu video" olarak kategorize etmek yanlış olur. Para kazanması kapatılan videolar genellikle kurallara aykırı olan videolardır. Yani kısacası kurallara uymayan her video para kazanma kapanması tehlikesi altındadır.
4- Ücretsiz olarak bir program tavsiyem yok. Büyük ihtimalle ücretsiz olan bir program seni tatmin etmicektir. Camtasiaya alternatif olarak Sony Vegas tavsiye ederim. En üst mertebede Premiere şiddetle tasiye ederim. Biraz karışık gelebiir ilk başta. Ama tüm ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir program.
5- Yeni Kanal kesinlikle avantajdır. Yeni kanallar Youtube tarafından eski zamana göre daha çok önemseniyor. Yeni kanal açıp o kanala düzenli ve sık video atarsanız bir zaman sonra videolarınız sık sık önerilene çıkmaya başlar ve hitiniz artar. Bence yeni kanal candır.
Sonuç : Moralini bozmak istemezdim. Ama korku kategorisi sıkıntılı bir kategori. Mümkünse genel kitleye hitap edebilecek +18 olmayacak cinsten bir kategoriye geç.
Harika açıklamışsın eline emeğine sağlık

KORKU dan kastım sadece basit hikaye anlatımı şeklindeydi hocam, " Kan, vahşet, işkence, dee-pweb, cinayet, cinli şeytanlı video, ölü bedenler, kopuk uzuvlar gibi hiçbir şey yer almayacak, görüntüde ben olacağım, kendi sesimle birkaç dakikalık hikayeler anlatacağım hepsi bu. Yaşanmış olayları anlatmak sıkıntı yaratırsa vay bu youtuberların haline diyorum, @kolip41 'in dediği gibi başlığı bile düzgün seçmek gerekecek galiba