Kolip41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bildiğim kadarıyla iki soruna cevap vereyim 3.soru belki birkaç ay önce para kazanma o kadar sorun olmayabilirdi eskiden 2 tür seçenek vardı para kazanılabilir para kazanılamaz ama geçenler amerikada bi youtuber yahudilerle dalga geçtikten sonra coca colayla pepsi reklamları çekeriz dediler youtube da 3.bi seçenek getirdi çoğu reklam veren tarafından tercih edilmiyor veya reklam çıkmayabilir(ki genelde videonun yanında bu göründüyse reklam çıkmaz)şu an yazdığın başlıktan bile direk buna düşebiliyor sıkıntılı olabilir ve 5.soruna da gelince eski ve yeni kanal arasında çok bi fark yok ama eski kanal belli zamandır var olan kanal daha güvenilir spama düşmez hemen kapanmaz gibi bi algı var ama bence boşuna para vermene gerek yok sadece atıyorum para kazanma açılması için 10.000 izlenme alman lazım ya vardı 10k izlenmesi para kazanması açık olan kanal abone olmasa da önemli değil ki senin kitlen farklı olcak sadece ilk gününden itibaren reklam çıkmaya başlar bence avantajın o olur.
İlgilendiğin için teşekkür ediyorum hocam sağolasın

İlk videomu attığım gün kanalı açmak istememin sebebi zaten instagramda 218k sayfama kanalımız açıldı diye hikaye atsam 10k izlenme alır, 2. videoda para kazanma açılır mantığı ile gitmemdir. Diyelim 1 ay sonra 20k abonem oldu, 1 aylık hesabın 20k abonesinin olması ile, vay bee 3 yıllık hesap anca 20k olmuş demeleri arasında fark var gibi düşündüm hem geçmişini bilemem temiz olsun demiştim ama kafam karıştı