Ben bir zararını görmedim her içeriği Google gibi getir ile İndex aldırırım ve %90 ilk sayfadan giriyor sıralamaya içerikler.
Alıntı
Ayrica, bu arac sitenize indeks aldirmak icin tasarlanmamistir. Zaten indekste bulunan sayfalarinizi bu sekilde taratmanin sitenize hicbir ekstra faydasi yoktur. Bunun disinda sitenizde yaptiginiz degisiklikleri Googlela iletmek icin de bunu kullanmanizi tavsiye etmem. Bunun icin en dogru yontem sitemap dosyanizi guncellemenizdir.
Sözde organik hit programlarının zararını görmediğini iddia eden bir çok mesajda okumaktayız. (Organik diye adlandırılması bile başlı başına yanlış olması apayrı durum)
Eğer siteniz içerikleriniz nedeni ile otorite durumuna gelmiş ise Google gibi getir kullanılması zaten hatadır.
Nasıl hit programları kullanımında ilk başlarda bir uyarı veya ceza almıyor isek bir bakıyorsunuz günü geldimi Google bu tür işlem yapılan sitelere cezayı kesiyor.
Özgün yazı yazdım, index hemen almadı. Başka site yazımı kopyaladı o yazı o siteninn oldu tarzı v.s. denilenlerde hurafedir.
Google isterse 1 ay sonra index alsın o sitede ki yazının ilk hangi sitede yayınlandığını algılamaktadır.