HTF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu kişinin aklında ki soruları cevaplamissiniz bu değerli yorum için çok sağolun
Ben teşekkür ederim sağolun

Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok değerli bilgiler sunuyorsunuz tekrardan teşekkür ediyorum. Spyfu da arattığım bazı kelimelerin aylık organik aranma değerleri 900+ yada 700+, 800+ olan kelimeler diğer gözönünde bulundurulması gereken değerler tutuyorsa (12 ayda reklam verenleri çoksa, usa da aratınca reklam çıkıyorsa vb.), konu/başlık olarak değerlendirmemin bir faydası olacak mıdır? X.XXX altında olan aylık organik aranma değerleri otoriter bir şekilde ilerlersek getirisi daha çok olan daha çabuk olan konu/başlıkları olmaz mı?
Açıkçası sorunuz tam olarak anlamadım Ama yinede anladığım kadarıyla cevap yazayım hocam.
Günlük aranma hacmi +700 olan bir kelime düşünelim. Bu 700 kişinin büyük çoğunluğu ilk sayfadaki, ilk sıradaki sitelere girecektir. O yüzden sizin sitenizin günlük hitini +700 yerine +200 olarak hesap etmeniz gerekir. Ayrıyeten düşünmemiz gereken diğer bir konu alt başlıklar. Seçtiğiniz keywordün kategorilerinin önemli alt başlıklarını çıkartıp research yapmanız gerekiyor tıpkı keywordde yaptığınız gibi. Bu işlemler sonrası yolunuz daha net gözükebilir diye düşünüyorum.