1. Adım: Binance'ye giriş yapıyoruz ve bizi aşağıdaki Güvenlik Uyarısı karşılıyor, burada soldaki
Google Auth seçeneğine tıklıyoruz:
2. Adım: Cep telefonumuzda Google Authenticator uygulamasını açıyoruz ve giriş sayfasında sağ altta yer alan
+ butonuna tıklıyoruz:
3. Adım: Sayfanın altında "Barkod tarayın seçeneği" ve "Sağlanan anahtarı girin" seçenekleri çıkıyor.
a-) Barkod tarayın: Bu seçenek diğer seçenekten daha kolay, tıklayıp, Binance sayfasında yer alan barkodu okuyup devam ediyorsunuz.
b-) Sağlanan anahtarı girin: Bu seçeneği seçince sizi aşağıdaki sayfaya yönlendiriyor. Bu sayfada üstte yer alan kutucuğa herhangi bir şey yazıp, alttaki kutucuğa Binance sayfasındaki 2FA anahtarı yazıyor ve
Ekle butonuna tıklıyoruz.
4. Adım: Bu sayfada sağ üstteki kutucuğa Binance şifremizi, altındaki kutucuğa Authenticator uygulamamızın bize verdiği kodu yazıyor ve
Enable 2FA butonuna tıklıyoruz:

Eğer sorun yoksa Binance işlemi kabul ediyor ve authenticator ayarlanmış oluyor.
Binance kodu kabul etmiyorsa; 1. Adım: Telefonumuzun saatini 1 saat geri alıyoruz.
2. Adım: Google Authenticator uygulamasına giriyoruz ve sağ üstte yer alan 3 noktaya tıklayıp, oradan Ayarlar'a giriyoruz:
3. Adım: Açılan sayfada
Kodlar için zaman düzeltme butonuna tıklıyoruz:
4. Adım: Şimdi senkronize et butonuna tıklıyoruz:
Senkronizasyon tamamlandıktan sonra sorun çözülecektir arkadaşlar. 1. adımı yani saati geri almayı unutmayın lütfen, senkronizasyondan önce geri almalısınız saati.