Merhaba saviorangel Benim adım Nancy ve ben TopBuzz Ekibinin üyesiyim. Sana uzanıyorum çünkü YouTube'daki YouTube'unuz gözlerimizi gerçekten yakalıyor. TopBuzz, kurmak için çok çalıştığımız bir platform ve her bir yaratıcının fikirlerini paylaştıkları ve kendilerine ait ruhları bulabilecekleri açık bir platform olmasını bekliyoruz. Ayrıca, çok görüntülenen içerik oluşturduğunuz sürece karınıza direnen güç sunuyoruz. Daha çekici içeriğe sahipken, daha fazla görüntü alırsınız ve daha fazla gelir elde edersiniz. Ayrıca, platformumuza ayrı içerik katkıda bulunabilir veya blogunuzu veya kanalınızı doğrudan platformumuzla senkronize edebilirsiniz. Her ikisi de tıklama tabanlı gelir elde edecektir. Şu anda, nüfuzunuzdan para kazanmanız için özel bir bonusunuz var: YouTube hesabınız aracılığıyla TopBuzz'da oturum açtığınız sürece, her birinden abone sayısınıza bağlı olarak bir kayıt bonusu (1 ABD Dolarından 500 Dolar'a kadar) elde edeceksiniz platformudur. Ayrıca, kayıt gününden itibaren toplam 14 günlük gönderim kazancınızın en az% 20'sini de bonus kazanabilirsiniz. Bu nedenle, seni yaratıcılarımızdan biri olmaya davet edip TopBuzz büyük ailenize katılmaya davet ediyorum. Varlığınızın TopBuzz'u içerik oluşturmada daha iyi bir yer haline getireceğine inanıyoruz. Aşağıdaki hızlı bağlantı yoluyla TopBuzz'da oturum açabilirsiniz:
sizce kabul edeyim mi? karlı gibi