mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar bende'de böyle bir site vardı 10-11 Aylık gelirine verdim, Gerçi ilanı açmam ile satmam 15 dk sürdü ama çok ucuza satmışım Hayırlı satışlar
teşekkür ediyorum hocam.

Om3rc4nss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık 10 - 12 katına satma olayı bana da çok komik geliyor.
1 yıl önce bu forumdan aylık getirisi 6k olan site aldım ve x22 olarak aldım siteyi.
Yine bu forumdan bir site sattım x26 katına sattım.
Fiyatnız siteniz için gayet normal. Hayırlı satışlar dilerim.
Teşekkürler hocam saolun.

KareAsCS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
Telefon numaranızı pm olarak alabilir miyim
Kısa sürede dönüş sağlayacağım.

Cankat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aaa öyle bi kural mı varmış? Benim aylık 6bin gelirli sitemi en fazla 60 bine mi satabiliyorum şimdi
Arkadaşlar saçmalamayın, gelirinin 10 katıymış gelirinin 12 katıymış kime ne? İsteyen istediği fiyata satar. Belki o site her ay 6bin 7binden daha da fazla kazandıracak hale gelecek, o zaman ne yapacaksınız aldığınız adama 5 ay sonra kardeşim senin site 7 bin lira gelirli dedin ama artık 10 bin lira kazandırıyor. Al şu aradaki 3 bin liranın 10 ay ile çarpımı 30 bin lirayı senin olsun mu diyorsunuz
Bu arada Siteyi inceleyip, güzelse almayı düşündüm fakat konu sahibi arkadaş telefon melefon deyince hiç yanaşmadım bile, sevmiyorum telefonla görüşmeyi.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Telefon konusunda ise forum içerisinde siteme çalışma yaptırdığım halde birçok saldırılar aldım satış konusunda paylaşınca neler olur tahmin edilmesi güç değil.