Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana güzel bir üslupla cevap veriyorum. Ama görüyorum ki haketmiyorsun. Yine de senin seviyene düşmeyeceğim. Gaza gelecek yaşı çoktan geçtim. Yazarken bir harf hatası yapmışım, ama sen onu " çarpıtmak " olarak yorumluyorsun. Benim söylediklerimi destekliyorsun ama farkında bile değilsin. Kendi ağzınla söylüyorsun, " Kimi rivayete göre 9, kimi rivayete göre 17-19 yaşında evlenmiştir " diye. İşte insanlar hadis adı altında böyle sallayıp duruyorlar. " Neymiş efendim, Peygamber efendimiz 9 yaşındayken evlenmiş ama 18 yaşında ilişkiye girmiş." Yahu, biraz akıl, biraz fikir. Peygamber efendimiz illa evlenmek zorunda mıymış? Evlatlık alsaymış olmuyor muymuş? Belki de evlatlık aldı. Ama sapkınlıklarına kılıf bulmak isteyenler, " Evlendi " diyerek, Hz. Muhammed'i de zan altında bırakıyorlar. Niye işin bu tarafını hiç düşünmüyorsunuz? Gerçekleri arayan, vicdanının sesini dinleyen insanlara karşı neden bu kadar önyargılı ve nefret dolusunuz kardeşim?
İslam adına bu kadar tezat konuşan birisine karşı bende gayet üslubuna uygun cevap veriyorum. İlk mesajımda yazıma siz hiçbir ilmi cevap vermeden tamamen kendi düşünücelerinizi yazarak cevap veriyorsunuz din böyle anlaşılmaz herşeyin bir edebi, adabı, kuralı vardır. Dinde namaz kılmayana hapis ve cezai işlemler uygulanır dediğimde ise sizin cevabınız "Namaz kılmayan birini dövmek ve hapse atmak, nasıl bir anlayıştır? Müslümanlık bu mudur? " Dinde zorlama olmaz " kavramı, aslında tüm dinler, inançlar için olmalı. Sadece müslümanlıkta değil." yani bunu araştırdınız mı sorguluyorsunuz ? Hani araştırmaya okumaya davet ediyorsun ya beni davet etmeden önce kendi bi araştır oku ondan sonra bu dediğime zıt birşey bulursan cevaplarsın. Kafanıza göre din yaşıyorsunuz.
Tekrar belirtiyorum koyduğunuz video yu bile izlemedim sadece söylediğiniz sözler yanlış ona istinaden yazmış bulunmaktayım. Bu arada yazdıklarınız tamamen avamın söylediği şeyler islamı azıcık olsa yaşayan insanlar bu tarz şeyleri peygamberimize isnad etmezler. Peygamber zan altında kalacağını kim söylüyor size Allah aşkına yahu tamam hocam eğer ilmi birşey yazacaksanız tartışalım bana avamın yazdıkları şeylerle gelmeyin çünkü ben o görüşte değilim.

Dembaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İslamiyet hoşgörü dinidir derler ama sadece lafta.bir bilet aldı diye adamı cehennemlik ederler ama yolsuzluklara hırsızlıklara tecavüzlere ses çıkarmazlar.böyle müslümanlık olmaz olsun.ben böyle müslümanım diyenleri gördükçe kendim şüpheye düşüyorum.acaba müslüman değilmiyim diye.
Yahu arkadaşım video da o öyle davrandı diye İSLAM'ı o mu temsil ediyor yapmayın Allah aşkına ona buna bakarak İSLAM'ı değerlendirmeyin. Şunu da demeden geçemeyeceğim islam haram birşeye hoşgörü göstermez.