İstediğiniz gibi çarptırın tabi islam ya bu oynayın şu şöyle demiş bu böyle demiş. Ben yazımın en başında da dedim kişiyi eleştirmeniz beni ilgilendirmiyor sadece islam adına söylediğiniz sözler yanlış. Merak etme sen onlara da veriyoruz. İslam alemi demedim islam alimi dedim işleriniz güçleriniz çarptırmak hocam... Peygamberimizin o yaşta evlendiği kız için sadece bir rivayettir bu kesin birşey değildir diğer bir rivayette 17-19 arası yaşında olduğu da söylenmektedir ki peygamber efendimizin o zaman için ne diye evlendiğine bakmadan böyle sizin tarifinizle yorum yapan zaten ahmakın tekidir. Peygamber efendimiz o zaman evlenmiş ilişkiye o zaman mı girmiş ? Yahu cidden islamı bilmeden etmeden konuşuyorsunuz sadece akılla konuşuyorsunuz bir deliliniz yok. Sen bana din konusunda tavsiye veremezsin, ben sana veririm.
Sana güzel bir üslupla cevap veriyorum. Ama görüyorum ki haketmiyorsun. Yine de senin seviyene düşmeyeceğim. Gaza gelecek yaşı çoktan geçtim. Yazarken bir harf hatası yapmışım, ama sen onu " çarpıtmak " olarak yorumluyorsun. Benim söylediklerimi destekliyorsun ama farkında bile değilsin. Kendi ağzınla söylüyorsun, " Kimi rivayete göre 9, kimi rivayete göre 17-19 yaşında evlenmiştir " diye. İşte insanlar hadis adı altında böyle sallayıp duruyorlar. " Neymiş efendim, Peygamber efendimiz 9 yaşındayken evlenmiş ama 18 yaşında ilişkiye girmiş." Yahu, biraz akıl, biraz fikir. Peygamber efendimiz illa evlenmek zorunda mıymış? Evlatlık alsaymış olmuyor muymuş? Belki de evlatlık aldı. Ama sapkınlıklarına kılıf bulmak isteyenler, " Evlendi " diyerek, Hz. Muhammed'i de zan altında bırakıyorlar. Niye işin bu tarafını hiç düşünmüyorsunuz? Gerçekleri arayan, vicdanının sesini dinleyen insanlara karşı neden bu kadar önyargılı ve nefret dolusunuz kardeşim?