Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah be güzel kardeşim; keşke benim gibi sıradan bir adamın, sadece insani bir eleştirisine böyle sert tepki verdiğiniz gibi; binlerce hatta yüzbinlerce kişiyi sadece kendi çıkarları için, Allah Peygamber diyerek peşinden sürükleyenlere verseniz. Ama siz de haklısınız. İnsanlar araştırmak yerine, senin de dediğin gibi İslam alemi ilan edenlerin peşinden gitmeyi tercih ediyorlar. Nasılsa yazılı bir kaynak yok ya, biri çıkar " Peygamber efendimiz şöyle demiştir " der ve milyonlar inanır. Araştırmak, sorgulamak zor gelir çünkü. Hazır olan bir şey var. Biri çıkar, " Peygamber efendimiz 9 yaşında bir kızla evlenmiştir, bu caizdir " der. Yüzbinlerce kişinin ağzının suyu aka aka, 9-10 yaşındaki kızlarla evlenmekte bir sakınca görmez. Bu tür kişiler için 9 yaşındaki bir kız, kadındır. Benim içinse sadece bir çocuktur. " Bu sapıklıktır " dediğimizde, " Tövbe de, Peygamberimiz de 9 yaşında bir kızla evlenmiştir, çarpılırsın " derler. Çünkü sapkınlıklıklarına çok güzel bir kılıftır.
Neyse, sana tek bir tavsiye verebilirim naçizane. Oku, araştır, aklının ve vicdanının götürdüğü yere git.
İstediğiniz gibi çarptırın tabi islam ya bu oynayın şu şöyle demiş bu böyle demiş. Ben yazımın en başında da dedim kişiyi eleştirmeniz beni ilgilendirmiyor sadece islam adına söylediğiniz sözler yanlış. Merak etme sen onlara da veriyoruz. İslam alemi demedim islam alimi dedim işleriniz güçleriniz çarptırmak hocam... Peygamberimizin o yaşta evlendiği kız için sadece bir rivayettir bu kesin birşey değildir diğer bir rivayette 17-19 arası yaşında olduğu da söylenmektedir ki peygamber efendimizin o zaman için ne diye evlendiğine bakmadan böyle sizin tarifinizle yorum yapan zaten ahmakın tekidir. Peygamber efendimiz o zaman evlenmiş ilişkiye o zaman mı girmiş ? Yahu cidden islamı bilmeden etmeden konuşuyorsunuz sadece akılla konuşuyorsunuz bir deliliniz yok. Sen bana din konusunda tavsiye veremezsin, ben sana veririm.