Sektör nedir, onu belirtmiş olsanız ona göre dönüş yapılırdı.
Site ile alakalı çalışmalar da siteyi kime söylediysem sektör de siteler türedi. + olarak da anti seo kasmalar, hit basmalar vb. gibi birçok sorunlar ile de karşılaştım hocam.
[QUOTE=recobaalvaro;1072978896]Adsense gelirinin 10 katı veya 20 katı mantığını hiç anlamıyorum. Eğer arkadaşın sitesi gerçekten emek verilmiş bir site ise 30-40 katını bile isteyebilir ve bence hakeder de.
İnsanlar 1 daire alıyor kira getirisi olsun diye. Aldığı daire kendisini minumum 20 yılda amorti ediyor. Üstelik 12 aylık aldığı kiranın 1 ayını devlete vergi olarak veriyor.
Siteyi kurmadan önce dost kazığı yemiştim o yüzden büyük bir özveri ve titizlik ile çalışarak yapıldı. Dediginiz gibi haklısınız da. Eger ben vur kaç yapacak olsam daha düşük bir fiyata koyar satar giderdim .
Estağfurullah, kimseyle münakaşa edecek halimiz yok. Eğer site legal ise neden filtre yesin, neden ceza yesin veya neden kapatılsın...
Onedio gibi sitelere yatırımcılar milyon dolar yatırarak ortak oluyor, neden !?
Bence kendi sitesinden emin olamayanlar veya hiç emek vermemiş veya sadece siteyi satmak için tamamen şişirmiş insanlar 10-20 kat değerle site satıyor...
Acil paraya ihtiyacı olanlar hariç.
Konuyuda kapatıyorum, uzatmaya gerek yok; illa özelden bir şey söylemek isterseniz cepten arayın 0533 336 29 22
Hayırlı satışlar...
Teşekkür ediyorum .