Bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum hocam. Hedef kitleme çok güveniyorum daha önceden kendim el yapımı defterlerimi satışa çıkardım 20 liradan ve 100 adet satmıştım 6 ay içerisinde. Gel gelelim dergiden para kazanmak imkansız o konuda hem fikirim. O kadar araştırma yaptım yayfed ve bandrol olayını hiç duymadım acaba çıkardığınız dergi ne tarzdaydı? İşletme olmadan bandrol almam mümkün mü? Ben insanların yazılarını ve şiirlerini yayınlamak istiyorum dediğiniz prosedürler geçerli mi bu durumda da? Kendim grafikerim tüm dergi dizaynını yapacağım. Sanırım sadece bandol ve matbaa ücreti çıkacak bana bu durumda.
Rica ederim. Bandrol zaten ucuz bir şey 30 40TL ye halledebiliyosun. Dergide yazısı olacak kişilerden imzalı kağıt götürmelisin Yayfed e bunu istiyolar izin verdiğine daire. Yani telif haklarını koruduguna dair bunun dışında bi sıkıntı olmaz. Ben Tumblr dergisi çıkaracaktım tumblr sitesinde 250 bin takipçili kitlem var ama dediğim gibi satış olmadı iNSTA biraz daha farklı tabi daha sağlam kitlesi var instanın. Tek sıkıntı insanlardan izin belgesi almalısınız yazısı ve şiirleri için