BarisTekce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kızdığımı nereden anladınız? Yoksa ben de sizin gibi "Müslümanlar şöyledir Müslümanlar böyledir" mi dedim? Aksine okurken gülümsedim; çünkü cahiliyet her zaman beni güldürmüştür.

---

BarisTekce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kızdığımı nereden anladınız? Yoksa ben de sizin gibi "Müslümanlar şöyledir Müslümanlar böyledir" mi dedim? Aksine okurken gülümsedim; çünkü cahiliyet her zaman beni güldürmüştür.
Peki üstadım yazımda "Müslümanlar şöyledir Müslümanlar böyledir" demediğimi, "Müslümanlıkta insana, hayvana hatta kainatta bulunan hiçbir varlığa zarar verecek bir satır bulunmuyor." dediğimi görmemenizi normal karşılıyorum. Tartışma sırasında karşısında ki insana "Cahil" diyen birisinden ancak bu beklenebilirdi. Okuduklarınızı neden anlamadığınızı böylece çözmüş olduk, umarım bundan sonrası sizin için daha iyi olur. Ayrıca ben kendimden başka hiç kimseye iyidir, kötüdür, efsanedir vs. demem. Kendimi bilir, kendimi yaşarım. Mesajımın 1 kelimesinde bile bireyler için söylenmiş bir söz yok. Yani okuyupta anlayamamak kötü bir durum biliyorum ancak geliştirmeniz lazım. Ben gelip burada deseydim ki; "Videoyu çeken adam şöyle kötü böyle kötü." ya da "Evet o bileti alanın yaptığı haram, bilet haram." o zaman haklı çıkardın ancak demedim, demem. Yarın gidip bende bilet alacağım belki hatta ben rulette oynuyorum. Bu sebepten ötürü sizin deyiminiz ile "Müslümanlar şöyledir Müslümanlar böyledir" diyemem.

---

Saygılar sayın "Cahil" olmayan Barış, saygılar..