"Dinde zorlama olmaz." Diyerek insanları bir konu hakkında zorladığınızın farkında mısınız? Kuran'da bu günah yazıyor, paylaştığınız videonun içeriği de bunun günah olduğunu anlatıyor. Bu sizi neden bu kadar rahatsız etti? İnsanlar dinleri hakkında konuşamayacak mı? Nedir sizin bizim dinimize olan kininiz? Nereden geldiğinizi, kim olduğunuzu, ne için yaşadığınızı unuttunuz.. Anlıyorum ancak nedir kin? Aynı kini farklı dinlere de gösteriyor musunuz?
---
Ömründe 1 kere kuran açıp okuyan bir insan Müslümanlığın tek zayıf yanının sadece zamana uyum sağlamaması olduğunu anlar. Kuran zamana uyum sağlamadığı için sizlere "Yobaz" ya da "Gereksiz" geliyor. Müslümanlıkta insana, hayvana hatta kainatta bulunan hiçbir varlığa zarar verecek bir satır bulunmuyor. Buna rağmen sizler neden kinlisiniz? Müslüman olmasan bile Kuran'da işine yarayan o kadar çok şey var ki. Temizliği, doğruluğu, dürüstlüğü ve daha neler neleri.
---
"DİNDE ZORLAMA YOKTUR." diye diye insanlara kendi dinlerini konuşmayı yasaklamaya çalışıyorsunuz. Ama bunu başaramayacaksınız. Kimse kimseyi tutupta "MÜSLÜMAN OL ULAN!" diye zorlamıyor. Adam video çekmiş "Günah Değil mi?" demiş..
--
Aslında bu zihniyetin tek amacı kendilerine tutunacak bir dal bulmak. İnanç zayıflığı olan insanlar bu tür şeyler ile kendilerini şişirerek "Bak ben doğru olanı yapıyorum. "DİNDE ZORLAMA YOK. AMA BU VİDEODA Kİ ZORLAMIŞ. BEN İNANMAMAKTA HAKLIYIM, YAŞASIN!" demek istiyor. Bilinçaltı tamamen bu yönde çalışıyor.
---
Daha yazacak çok şey var ancak sivrisinek saz diyerek yoluma devam etmek istiyorum