BUZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamın Aleyküm, Arkadaşlar ticaret ile ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olucak.
Şöyle birşeyler sorucam öncelikle,
1) Eşarpları toptan almak istiyorum nerelerden alabilirim ?, İstanbul içi birebir alabileceğim yerler hakkında bilgisi olan var mı?
2) Eşarpları sosyal mecralar üzerinden satıcam örn. İnstagram bunun için çalışmalara başladım çoktan, Bu toptan aldığım Eşarpları burada kendimizi kesip satışını gerçekleştiricez sizce mantıklımı ?
3)Yasal yoldan önüme neler çıkabilir nelere yoğunlaşmalıyım yardımcı olucak kişilere şimdiden teşekkür ederim : )
Merhaba global pazarda yurt dışında satış yapmaktayım 7 yıldır sorularınıza sırası ile cevap vermeye çalışacağım

1- Merter Güngören bölgelerinde tekstil firmaları mevcut dilersen ürün bulman konusunda İstanbul'da toptancılık yapan birine yönlendirebilirim

2 bu sorunuzu tam anlamadım kendimiz kesecez derken kumarı alıp siz olculendirip mi satışını yapacaksınız bu bence mantıksız öyle bir düşünceniz varsa ( bayanlar marka ürünleri talep ederler )

3- yasal olarak şahıs şirketi olmalısın kargo anlaşması fatura kesebilmen için faturasız işlem yaparsan inceleme ye takilirsan maliye bakanlığı tarafından yüksek miktarda ceza ve geçmişe yönelik fatura kesmen istenecek bunları düşünerek hareket etmeni tavsiye ederim